Haven trisse systemer for plantageejere

September 25

Haven trisse systemer for plantageejere

Lodret haver funktion planter vokser i containere, suspenderet i luften. Dette er undertiden gjort for dekorativ effekt, og nogle gange bare en effektiv brug af et lille haverum og en måde at øge afgrøde udbytte. Så planter i vertikale haver lettere at vand, er deres hængende plante undertiden knyttet til remskiver at sænke og hæve dem for at gøre vedligeholdelse lettere.

Typer

Der er to typer af trisse systemer, som du kan bruge til din hængende plante. En er en simpel remskive. Du trække ned på rebet og dine planter er løftet op i luften. Den anden er en sammensat remskive system, ved hjælp af flere remskiver. Disse er lidt mere kompliceret at installere, men de gør det muligt at løfte tunge plantageejere mens kun udøve en lille mængde af kraft.

Dele

En sammensat remskive system har et minimum af to remskiver. En er hang overhead, med et reb, der er gevind gennem det. Den anden har ene ende af dette reb gevind gennem det og derefter bundet til bunden af rammen af trisse hængende overhead. Den overhead remskive er den "stationære trisse" og den anden er den "bevægelige remskive." Den bevægelige remskive er hooked til ledningerne til dine planter.

Mekanisk fordel

Sammensatte trisse systemer arbejde ved hjælp af mekaniske fordel. Når du trækker på den frie ende af rebet, løfter du den bevægelige trisse mod den stationære remskive, samt plantageejer, der hænger fra den. På grund af de måder, de remskiver arrangeres, er reb på venstre side af den bevægelige remskive løfte det op. Så er rebet i højre side. Dette fordobler den kraft, der remskiven er udøver på de hængende plantageejer. Dette giver dig mulighed at løfte plantageejer, ligesom det vejer kun halvdelen af hvad den normalt gør. Men som et trade-off, du nødt til at trække 2 fødder på rebet for hver fod plantageejer elevatorer.

Forankring krog

Du skal have en krog placeret et sted lavt ned i nærheden af din hængende plantageejer. Dette er for at binde reb til, efter at du har ophævet plantageejer i position. Krogen vil skal have slutpunktet nedad i stedet for opad, til at holde rebet i at glide af. Du kan efterlade et par fødder af reb efter knude hvor du binde reb til krogen. Dette vil hjælpe dig med at nå rebet let at løfte din plantageejer, efter det er blevet sænket.

Support

For at aflevere den stationære remskive, skrue en skrue-ended hook høj ind i siden af nogle praktisk støtte. Du kan bruge et espalier, væg eller træ, hvis du havearbejde udenfor. Bruge en overhead stråle til støtte når lodret havearbejde på en balkon.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com