Haveplante producerer klynger af jasmin-lignende blomster i foråret

December 23

Med en stærk tilstedeværelse i det sydlige USA, og hardy i zoner 8-10, bærer star jasmine en slående lighed med Jasmin anlægget. Også kendt som er konfødererede jasmin, planten undertiden forveksles som en type af jasmin, men det er faktisk en anden art helt.

Funktioner

Star jasmine er en evergreen, som har tynde stængler dækket med skinnende, 2-tomme, ovale blade. Vin er en bjergbestiger, og i den blomstrende fase, er prydet med duftende, stjerne-formet, hvide blomster.

Fordele

Tørke resistente og kræver lidt vedligeholdelse, star jasmine er en god plante til begyndelsen gartner. Planten har meget få problemer med skadedyr og vokser hurtigt, udlån breezes dens dyb duft.

Bruger

Star jasmine klatring natur giver mulighed at hurtigt dækning skæmmende genstande som hegn og skure, og det kan bruges som et bunddække. Anlægget virker godt i hængende kurve og beholdere, og kan dyrkes indendørs.

Advarsel

Tillad ikke star jasmine eller andre vinstokke vokser på træer i nærheden af strukturer, som vægten af vin i treetop kan blive en fare i blæsevejr. Hvis planten er allerede etableret, sørge for at korrekt overvåge det og beskære det når det er nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com