Haveredskaber & gaver

November 5

Haveredskaber & gaver

Gartnere elsker deres blomst og køkkenhaver og nyder at have god havearbejde værktøj til at arbejde med. De ville meget værdsætter et eftertænksomt udvalgte værktøj, der gør havearbejde, lettere og mere effektiv. Der er så mange have-relaterede gaver at vælge imellem, herunder værktøjer til at skære, grave og plantning. Besøg din lokale Planteskole eller hjem og haven butik og stille spørgsmål vil hjælpe dig beslutte, om den perfekte havearbejde gave.

Skærende værktøjer

Skæring synes at være hovedformålet med størstedelen af haveredskaber, som omfatter sakse, grensakse, Beskæresave, knive, Save og haven saks. Inden for hver kategori masser af valg, fra simple håndsakse bruges til at trimme små stilke, til pole sav til at skære ned grene.

Hver Gartner har brug for høj kvalitet, rustfri sakse, med en livstidsgaranti på vingerne. Sakse bruges til at holde planter trimmet og haven pæn. Havens størrelse vil afgøre, om du giver din ven eller relativ lys-, medie- eller aktiveret sakse. Sakse bør være meget behageligt at håndtere og kan du finde Sakse til at passe enten små eller store hænder. Ud over sakse, kan du finde hedge sakse, topiary sakse og græs sakse.

En anden stor gave er et par af beskæring sakse, "long-håndteres versioner af hånd grensakse, der giver større nå og udnytte," ifølge Master gartner i staten Washington.

Beskæresave kan fjerne vinstokke og rødder, der er for tyk til at blive skåret med sakse og grene, der kan være lidt en gartner utilgængeligt.

Grave værktøjer

For at grave, forberede og havbund eller snavs, brug en gartner værktøjer som skovle, spader, hoes, gafler, kultivatorer og River. Nogen af disse elementer vil gøre en stor gave, selvom de fleste mennesker har skovle og spader. Fræseren er en mindre almindelig værktøj. Det har bøjet tænder, der er kraftig nok til at lufte jorden, bland plantning materialer og løsne ukrudt og rødder.

Hoes bruges til at skrabe de snavs overflade, lugning og forberede jorden til plantning. Ikke alle har en af de nye typer af hoes---løkke eller stigbøjlen hoe---at "har en ubrudt løkke af metal, der er fladtrykt til en skarp kniv langs den base", og "giver fordelen ved at gøre det nemmere at se, hvor kanten af værktøjet er skære overfladen er", og at reducere skader, når du arbejder tæt på planter, ifølge Skip Richter , Texas gartnerens bidragende redaktør.

El-værktøj

Elværktøj omfatter plæneklippere, græsplæne edgers, elektrisk trimming og streng trimmere, undertiden kaldet ukrudt whackers. Mens plæneklippere kan være dyrt, streng trimmere er mere overkommelige og ville være en nyttig gave. Streng pudsning er El - eller gas-drevne enheder, der bruger tunge plast streng spinning med høj fart på en roterende hoved, at klippe græs, ukrudt og ikke-træagtige plantemateriale.

Andre havearbejde gaver

Havearbejde påklædning, som handsker, vandtætte sko eller en bred-skygget hat, kan være en praktisk gave for en gartner. En gartner kan også nyde modtager en bog om forskellige typer af haver, som sommerfugl haver, eller en bog med billeder og plantning vejledninger til dyrkning af blomster, træer eller økologiske grøntsager. Folk der synes om container havearbejde ville sætte pris på et stort, usædvanligt keramik eller ler pot eller en trætønde, plus nogle frø eller små potteplanter blomster at genplante i en større beholder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com