Haveskure & landskabspleje

January 1

Så længe en stald er strukturelt solid, kan det øge den visuelle appel af en have. Uanset om det anvendes til Indstøbning af planter, som en lagerplads for haveredskaber og udstyr, eller som et studie eller spille område, kan et skur hjælpe med at definere hele haven, meget som en terrasse, lysthus eller swimmingpool ville gøre. Dreje en stald i en landskabspleje aktiv kræver et par materialer, en lille indsats og nogle fantasi.

Opdater

Afhængigt af byggematerialer af din haveskur kan du måske opdatere sit udseende og nytte både inde og ude. Træ skure er let at male, og du kunne male andre skure, også; i det mindste at rense dem. Hvis din stald har vinduer, tilføje skodder og altankasser. Ved at male skuret en farve, der supplerer eller blandinger med hus, bliver skuret en bevidst indslag i haven.

Definer en sti

Når du opretter en sti fra skuret, der fører til andre områder af haven, bliver skuret en mere integreret del af landskabet. Valget af materialer til en sti afhænger i høj grad den samlede ordning, du ønsker, de tilgængelige materialer og budget. En simpel metode er at lave en sti med trædesten. En anden er at lægge klud, der hæmmer weed vækst, line sti kanterne med sten eller andre kantning, og udfylde med ært grus eller redwood chips. Afhængigt af stilen af haven, kan stien være buet og bugtende eller mere formel med firkantede hjørner. Stien kan føre til grupperinger af beplantninger, cirkel rundt et stort træ eller vandre mod en gårdhave.

Plante

Overveje skur størrelse, når plantning. I nogle tilfælde, kan plantning for tæt på skuret tegne uønsket opmærksomhed. At have et højbed eller skrånende højen i skuret og plantning i nærheden men ikke støder op til skuret kan bidrage til at gøre skuret ser målrettet uden at gøre det centrum for opmærksomhed. Træer og buske på en bunke bør være neutral i farve, let at vedligeholde og give en visuel omdrejningspunkt, der forbedrer snarere end fremhæver tilstedeværelsen af skuret. Mindre planter i nærheden kan tilføje lyspunkter i farve.

Tilføje finpudsning

Brugen af skuret hjælper med at bestemme nogle sidste hånd. Hvis skuret huser græsplæne og haven udstyr og har en bred dør, kan du oprette en forstuen med flere trædesten, der letter fjernelse og tilbagesendelse af plæneklipperen og trillebør, selv når omkringliggende jorden er mudret. En bænk udenfor skuret kan give et sted til at ændre i haven sko.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com