Havestue boligtekstiler ideer

January 25

Havestue boligtekstiler ideer

Fange essensen af solskin i den store udendørs, når Indret dit Solcenter. Der vil være en stil, der opfylder din udsmykning behov, uanset om du søger for at skabe en afslappet stemning eller en uberørt indstilling for underholdende gæster. Lægge dit budget og vælge et tema. Resten er sjovt og nemt!

Caraibien

En caribiske tema kan optage de farver og teksturer af stranden. Rattan eller vidjer møbler er holdbare og minder om weekender i et beach cottage. Udendørs faux-vidjer møbler er lavet af robust harpiks, og fungerer godt til indendørs brug, også. Inkorporere forskellige nuancer af blå repræsenterer havet, og binde i tilbehør af naturlige materialer, såsom en jute tæppe og seashell lamper. Købe en indendørs rattan og lærred hængekøje og placere det direkte i eftermiddag-solens stråler.

Vilde Vesten

Hvis din idé om at nyde udelivet er at sadle op din hest og ride gennem bakkerne, skabe nogle vestlige atmosfære. Sofaer og stole med hårdttræ arme og stof i Native American mønstre passe temaet, som gør møbler trimmet i imiteret laden træ. Genbrugsforretninger eller Møbelforretninger kan have supplerende tilbehør som deer antler coatracks og lamper, og tack bokse til brug for et sofabord med opbevaring. Sy nogle Bordløbere eller toppers og et par pyntepuder fra forskellige farvede bandannas for endnu en vestlige accent.

Byen gårdhave

Re-skabe en tagterrasse med gårdhave med slankt moderne stykker, der tilskynder til slappe af med stil. Bruge farvestrålende plast med metal accenter for borde og stole, og accessorize med fed men enkel tekstiler til at skabe dette look. Butikker som Ikea er indlæst med billige muligheder. Tænk ud af boksen og bruge et sengebord som et sidebord eller en te vogn som en transportabel bar. Din havestue bliver varm og sofistikeret og perfekt til at nyde solnedgangen cocktails.

Ikke udelukke købe stilfulde udendørs møbler til brug i en moderne havestue, enten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com