Havestue dekoration

February 24

Nogle sunrooms kan spore deres rødder tilbage til vinterhaver og drivhuse i klunketiden. Andre har udviklet sig fra de screenede i porches fundet på gårde og bungalows. Mere moderne versioner er bygget fra kits. Uanset hvor din havestue kom til at være, lade sin indretning afspejler din stil mens invitere familie og venner til at nyde udendørs beskyttelse fra elementerne.

Windows

Når du planlægger indretningen for din udestue, du måske tror, at fordi punktet i rummet er at lade i solen, ikke du behøver vindue behandlinger på alle. Under de hotteste tidspunkt på dagen, men vil vindue behandlinger filtrerer lyset og bidrage til at isolere rummet. Persienner lavet af bambus tilføje en naturlig accent og lett i lys, mens romerske nuancer fra tunge materialer som lærred, foret gardiner og plantage skodder blokerer lyset. Rene gardiner giver rummet en luftig følelse.

Gulve

Havestue gulve er ofte hårde overflader som fliser, sten eller mursten. Dot din havestue gulv med klud eller vævet tæpper til at blødgøre det og tilføje et par stænk af farve. Placer dine møbler på området tæpper fremstillet af naturlige materialer som kokos. Bringe en lurvet chic look til værelse med falmede, slidte orientalske tæpper. Enhver yderligere fading fra solen vil kun tjene til at forbedre udseendet. Oval flettede tæpper fungerer godt i et land stil havestue. Vælg Berber eller en anden tætvævet væg til væg-tæppe til at supplere en mere moderne indretning.

Møbler

For et traditionelt udseende, gruppe kurvestole, malet hvid eller dyb grøn, omkring en stor rund wicker eller eg bord til en afslappet spisning spot eller en perfekt indstilling til et spil kort. Giv din havestue en familie eller stue vibe med en polstret sofa og matchende klub stole arrangeret omkring en stor kuffert eller sofabord. Oprette et sommerhus stil rum ved at blande og matche møbler stilarter. Parre en Windsor rocker med en slidt læder club stol. Par træ køkkenstole malet forskellige farver med en glas-topped spisebord til at kombinere moderne og vintage design.

Lys

Hvis du planlægger at nyde din havestue, når solen har indstillet, vil du har brug for forskellige typer af belysning. Gulv lamper placeret ved siden af sofaer og stole fungere som opgave belysning til læsning eller snedighed. Omgivende lys kan komme fra tabel lamper med blyholdig glas nuancer eller vedhæng lys hængende fra loftet og tilsluttet middag switche. Giv rummet en uventet gnistre med en antik prismekrone beliggende over en tabel. Placere stearinlys rundt i lokalet til et romantisk touch.

Tilbehør

Arrangere potteplanter palmer i terra cotta gryder i et hjørne. Kurve fyldt med blomster og vinstokke hang i windows eller fra en bjælkeloft tilføje stænk af farve. Dække borde med blonder eller linned duge og forankre dem med potteplanter eller casual buketter af blomster. Emner som forvitret våbenhus kolonner, solure, birdhouses og terrarier kan nemt finde hjem i din havestue. Møbler med behagelige sæde puder og pyntepuder lokker både familie og besøgende at få hyggeligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com