Havestue stilarter

February 29

Havestue stilarter

Ifølge Landsforeningen havestue er"en havestue et lukket energieffektive rum..., der er designet til at give virkningen at bringe udendørs på indersiden af indrømme naturligt sollys og giver mulighed for uforstyrret udsigt over den udvendige landskab." Sunrooms er ideelt for dem der elsker udendørs men kan ikke lide bugs og andre gener, der kan ledsage en udendørs terrasse. De har en bred vifte af funktioner, fra partiet værelser til indendørs haver at opholdsstuer med opvarmning og afkøling.

Studio Sunrooms

Studio sunrooms omtales også som stald verandaer eller single-skråning verandaer. Ifølge havestue-Match.com er de de mest populære havestue mulighed, på grund af deres alsidighed og prisoverkommelighed. Studio sunrooms blot forlænge ud af hjemmet. Taget kan være flad af vinklet, og kaldes et "straight eave tag." Den nationale havestue Association anbefaler denne stil af sunroom for single-niveau hjem.

Konservatoriet Sunrooms

Konservatoriet sunrooms har en "særskilt, gamle verden charme." De kommer i victorianske, georgiske og Edwardian stilarter og blev ofte bygget i Europa. De kan være meget luksuriøse og elegante og er ideel til større boliger med en naturskøn udsigt. De er lavet helt af glas, generelt med segmenterede tagene, og lade i en stor del af lys.

Gavl Sunrooms

Gavl sunrooms er kendetegnet ved deres tag, som består af to paneler, der mødes i en trekant. De er undertiden benævnt katedral verandaer. Det hvælvede loft giver fremragende dræning.

Solarium Sunrooms

Et solarium havestue er vinterhave-stil, for så vidt som det også er lavet helt af glas. Men solarium tag stil er forskellig fra en udestue, og er dybest set en enkelt halvtag eller en gavl tag med glas. Glasset er undertiden buet, hvor taget møder væggene. Ifølge Landsforeningen havestue modtage solarier den maksimale mængde sollys, hvilket gør dem ideelle for gartnere.

Californien Sunrooms

Californien havestue er en ny stil af havestue med et moderne design. Taget er delt, med den ene side højere end den anden at give stilistiske appel og varieret sollys modtagelse; en linje af windows sidder mellem to tag niveauerne. På indvendige resulterer dette i den ene side af rummet er højere end den anden. Californien havestue tagene kan være fast eller glas.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com