Havestue udsmykning idéer

June 20

Havestue udsmykning idéer

Afslappet komfort og fredelig afslapning er hvad din havestue handler om. Dekorere rummet i måder at øge lyset fra solen og at omfavne den naturlige skønhed i din baggård landskab. Fange solens stråler med farverige glasmosaikker, skabe en fredelig oase med vand og planter eller flygte til en asiatisk retreat med sand haver, jordet møbler og bambus springvand.

Farvet glas

Dekorere din havestue med paneler af farvet glas hængende rundt i bymuren, der udsættes for lys. Som solen gør sin vej omkring ydersiden af din udestue, vil gennemskinnelige skønhed af farvet glas bade værelse i en varm blanding af flimrende farver. Tilføje komfortable Flet eller bambus lounging møbler med ensfarvet puder til at give en enkel baggrund for glas refleksioner. Du kan finde gamle blyindfattede ruder på antikke butikker eller fra online-forhandlere. Du kan også have farvede glaspaneler custom-designet og fremstillet af lokale glasmosaikker kunstnere. Hvis den ægte vare er ude af dit budget, kan du prøve maleri glas eller akryl paneler med farvet glas maling til at oprette din egen billig havestue dekorationer.

Oasis

Forvandle din udestue til en fredelig oase med planter, springvand og en vandvæg. Det er nemt at lave din egen mur af vand med akryl plader, kører fra gulvet til loftet og et reservoir lavet af en plantageejer eller en dam liner. Du kan dække akryl med lille flod sten, skifer fliser eller lade det klart som en kulisse for overlappende vand. Mekanikken i water wall er enkel - står den akryl panel i din reservoir, prop det mod en væg og fylde beholderen med vand. Tilføje en vandfald pumpe med slanger, der kører til toppen af dit panel, spilde vand over ansigtet af sten eller fliser. Sted teak eller bambus møbler og meditation puder til at understrege Zen føler af din udestue. Placer høje og små planter i hele rummet, sammen med to eller tre mere bordplade springvand at fuldføre oasis tema.

Asiatiske

Lav slyngede møbler lavet af mørke træsorter, kombineret med indviklede silke væg tapisserier, vil tilføje et asiatisk flair til din havestue. Indarbejde karakter i dit design med en overdimensioneret sofabord, komplet med en sandstrand have i center og reel græs langs omkredsen. Placere spisebord i lav til jorden ned til én side og tyk, farverige gulv puder til siddepladser. Bambus bordplade springvand, offerfund lys spredt for stemning og masser af levende grønne vil fuldføre den beroligende, eksotiske design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com