Healing Garden ideer

December 3

Healing Garden ideer

Middelalderens klostre var først til at oprette helbredende haver fyldt med lægeplanter. Moderne healing gardens er mere af et fristed eller et sted at meditere og komme til hægterne. Nogle stadig vokse lægeplanter, men stilheden er det vigtigste mål for haven. Healing gardens kan findes næsten overalt, herunder sygehuse og virksomheder, og målet er at genoprette sundhed til krop, sind og ånd samtidig stimulere sanserne af syn, berøring, lugt, lyd og smag.

Fysisk sundhed eller restaurering haver

Flade, brede veje bør rumme kørestole og dem, der ikke kan gå let. Give et roligt område med tilstrækkelig plads til dem, der ikke kan gå langt. En rislende vand feature eller vindspil tilbyder behagelig auditive stimulus og en følelse af ro. Brug levende farver for blomster og løv, men undgå for meget farve. Dem på plejehjem nyde rød og orange blomster, men også sindsro af blå og lilla blooms. Undgå giftige planter og dem med torne, og tilføje i planter, der er blød og fuzzy. Omfatter helbredende urter som basilikum, salvie, lavendel, echinacea, røllike og feber få. Også omfatte urter, der er sikker og lækker smag som citronmelisse og mynte.

Mental sundhed haven

Mange mentale institutioner har fundet haver at være effektiv behandling af patienter. Enkelthed er nøglen, når du arbejder med personer med alvorlig værdiforringelse. Give planter, der er berøringsbilleder med en bred vifte af teksturer. Farven er god, men et væld af farve kan have tendens til at forveksle. Mange forskellige dufte kan også skabe forvirring, så det er bedst at plads duftende planter langt fra hinanden. Give opholds- og haven udsmykning, der ikke kan flyttes, og at der ikke har skarpe hjørner.

Åndelige eller Meditation Garden

En åndelig eller meditation garden har enorme helbredende evner, fordi det kan bidrage til at genoprette åndelig sundhed, men også fysisk og mental sundhed. Disse typer af healing gardens er popping støder op til virksomheder, kirker, retreat Centre og på personlige ejendele. De tilbyder et smukt sted at genoplade, meditere eller bede. Siddepladser bør gives, og birdhouses og beskyttelse af dyr og insekter er store tilføjelser. Espalier og vægge mulighed for lodret planternes vækst snarere end beplantninger alt på ét niveau. Plant de fremherskende farver blå, lilla, grøn og pink for deres beroligende evner. Et springvand giver en behagelig lyd til haven. Ofte har trækker ukrudt og dyrke fysisk aktivitet en effekt på åndelig wellness. Alle sanser skal stimuleres i en åndelig have. Omfatte en labyrint, hvor deltagerne meditere mens du går forbi smukke planter eller en Zen garden, hvor sand og sten kan blive trukket ind i indviklede mønstre og formationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com