Hedge Trimmer karburator problemer

February 6

De karburatorer, der kommer inde i en hækkeklipper regulere luft og brændstof blanding. Denne præcise blanding skal opretholdes til enhver tid eller ydeevne vil være stærkt begrænset. Mens separat, brændstofpumper på disse karburatorer også tendens til at fordreje og bære over flere sæsoner. På grund af brændstof urenheder skal beskidt karburatorer rengøring og servicering hvert par sæsoner.

Forkert luft og brændstofblanding

Den enkleste problem at løse er en forkert blanding af luft og brændstof inde i blandekammeret på karburatoren, som kan bevirke, at motoren til at lukke ned. Når du trykke på aftrækkeren, gashåndtag kabel åbner af karburatoren ventiler og giver brændstof til at blande sig med luften allerede er til stede. Selv mindre forstyrrelser i denne blanding vil få mærkbar indvirkning på motorens ydeevne. For at løse dette problem, genoprette den karburator tomgang, lav - og høj - hastigheds justering skruer til deres fabriksindstillinger. Derefter foretage mindre justeringer af alle tre skruer til at korrigere for en ældre karburator.

Snavsede filtre og dyser

Karburator på hækkeklippere bruger et drosselspjæld system, som giver mulighed for indtag og rest af brændstof. Brændstof pumpes i via pres fra stemplets cyklus, og overskydende brændstof dirigeres tilbage i brændstoftanken. Indersiden af disse ventiler er en lille skærm, der filtrerer urenheder i brændstoffet. Når disse filtre og ventilen bliver tilstoppet, vil blandingen være slukket. Igen, en blanding af brændstof skal opretholde en præcis balance. For at sikre dette, skal jets, filtre og ventiler rengøres når karburatoren stopper udfører.

Mellemgulvet problemer

Over tid, eller gennem overdreven opvarmning, mellemgulvet, der flyder inde i brændstofpumpen, vil blive skæv og vil ikke længere regulere mængden af brændstof der pumpes ind i kammeret. Maksimale effekt falder kraftigt når mellemgulvet er skæv. Ofte, skal brændstofpumpe udskiftes for at løse dette problem.

Dårlig pakninger

På hver ende af karburatoren sidder en pakning, der hjælper med at holde en lufttæt forsegling på karburatoren. Dette segl forhindrer luft fra siver ud i karburatoren og smide ud af luft og brændstof blanding. Med alderen, disse pakninger tør og knæk, førende til luft lækager. Udover udskiftning af pakninger, prøv at installere en enhed, der hjælper med at forlænge levetiden af gamle karburatorer. En billig karburator kit, ofte kaldet en "carb kit," sidder på den forreste ende af karburatoren og tillægger indsugningsmanifold på motoren. Det hjælper med at regulere konsekvent strømmen af brændstof i cylinderen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com