Hegn til hunde, der graver

September 12

Hegn holde en hund sikker og inde i din værftet. Men hvis din hund kan lide at grave, at hegnet kan ikke være nok til at holde det indeholdt. Fordi en hund, der graver uden for et hegn kan ende med at få er ondt eller såre en anden, holde det inde i gården vigtigt. Begrave i bunden af din hegnet omkring en fod eller to under jorden. Når græsset vokser over området, plejer du selv kunne fortælle hegnet ligger begravet.

Materialer

Bruge chain link hegn når du vil styre en hund, der graver. Bliver du begrave i bunden af hegn, så vælg en type af hegn, der ikke vil være beskadiget af fugt og andre elementer i jorden. Fordi du begraver hegnet en fod eller to i jorden, Sørg for at du tegner sig for, i højden af kæde link hegn du vælger. Et hegn, der udvider 6 fod over jorden bør være tilstrækkelig til at indeholde de fleste hunde.

Forberede området

Beslutte, hvor du ønsker dit hegn. Brug derefter en skovl eller en post hul gravemaskine til at grave en grøft en 1 - 2-fods grøft langs den planlagte hegn linje. Mens 1 fod ville sandsynligvis være tilstrækkeligt for de fleste hunde, hvis din hund er især fokuseret og fast besluttet på at komme ud af værftet, kan du grave til en 2-fods dybde.

Oprejst hegnet

Tillægger polakkerne kæde link hegnet og begynde at placere det i renden. Arbejde i sektioner, fortsætter med at rulle kæden link hegn ud og placere det på polerne. Derefter skal du slutte det til næste afsnit. Hvis du vil have en port, skal du planlægge at i dit design. Porten skal holdes over jorden, således at du kan indtaste og afslutte det. Hvis du vælger at have en gate, overveje at placere en en barriere, som en stor plantageejer foran det, når du er væk og hunden er tilbage i gården.

Fuldføre jobbet

Udfyld grøft med snavs du skovlet ud, da du oprettede skyttegrav. Udfyld skyttegrav helt og brug skovl eller dine hænder og fødder til at pakke snavs, således at hegn og polakkerne er sikkert i jorden. Hvis du har brug for ekstra snavs til at hjælpe med at sikre hegnet, købe nogle fra et lokalt hjem og haven center.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com