Hej-udbytte ukrudt og græs Killer til køkkenhaver

August 8

Når you kæmper en kamp mod invasive ukrudt i haven, er det fristende at få fat i en flaske af herbicidet som en hurtig og nem løsning. Hej-udbytte Killzall ukrudt og græs Killer kan vinke du fra hylderne i din lokale big-box butik eller Havecenter. Dette produkt, men kræver forsigtighed, hvis du planlægger at bruge det omkring grøntsager eller blomster.

Sundhedsmæssige effekter

Pesticid Management Education Program ved Cornell University bekræfter, at glyphosat kan forårsage øjenirritation hos mennesker. I dyreforsøg fandt forskere ikke noget bevis for at herbicidet forårsager kræft. Dyr, der blev fodret med store mængder af glyphosat viste kun lille vægttab og mikroskopiske ændringer af lever og nyrer. Nationale pesticider Information Center rapporterer, at personer som sluger dette kemikalie kan opleve øget spyt, hals irritation, kvalme og opkastning.

Miljømæssige virkninger

Det materiale sikkerhedsdatablad for Hi-udbytte Killzall ukrudt og græs Killer siger, at dette produkt er let til moderat giftig for vandlevende organismer. Fugle, vises dog ikke blive påvirket. Dette produkt er ikke kendt for at være giftige for honningbier. Indirekte kan det påvirke wildlife ved at dræbe planter i deres levesteder. Hej-udbytte Killzall ukrudt og græs Killer binder tæt til jordpartikler; derefter bryde mikroorganismer det. Afhængig af betingelser, kan den forblive i jorden for seks måneder. En undersøgelse viste, at halvdelen af glyphosat i døde blade brød ned i ni dage.

Minimere skader ikke-øremærket planter

Undgå sprøjtning dette kemikalie ved siden af planter, som du vil beholde som pesticidet kan glide og dræbe de ønskeligt planter. Kan du prøve "handske i handske" teknik for at sikre dette produkt kun påvirker disse irriterende ukrudt. Sætte på en ikke-gennemtrængelige Gummihandske, så ukrudt og græs killer ikke kommer i kontakt med din hud. Derefter slip på en større, bomuld handske over Gummihandske. Påfør en lille mængde af ukrudtsmidlet til palm bomuld handske og vride ud af overskydende, hvis nødvendigt. Så forstå ukrudt i bunden og gnide din behandskede hånd over anlægget. Ukrudtsmidlet vil frakke og dræbe de uønskede plante mens besparende i nærheden grøntsager. Brug en haven slange for at skylle kemikalier fra dine handsker uden for hvor de vil opløses i jordbunden--ikke skylle dem ud i vasken. Du kan også bruge en engangs pensel til at "male" herbicid på ukrudt. Hvis du skal sprøjte dette kemikalie i din værftet, er det bydende nødvendigt, at du gør det på et ikke-blæsende dag at undgå at skade ikke-øremærket planter.

Alternativer

Kan du trække din ukrudt i hånden for at undgå at bruge kemikalier i din have. Weed fakler er en anden mulighed, men pas på ikke at brænde dine grøntsager. Undgå at hælde kogende vand på ukrudt i haven, da dette vil ødelægge de jordorganismer, der er gavnligt for din køkkenhave som helhed. En undersøgelse i 2005 udgivet af det amerikanske Department of Agriculture fandt, at eddike tilbyder nogle ukrudtsbekæmpelse. Eddikesyre i eddike ødelægger en plante cellemembraner og får den til at tørre ud. Husholdningernes eddike er mest effektiv på ny, bud weed spirer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com