Helbredelsesmetoder for Over vandes stueplanter

March 14

Helbredelsesmetoder for Over vandes stueplanter

Vanding er en fælles dødsårsag i planter. Heldigvis er ikke kun over vanding kan forebygges, i de fleste tilfælde din over vandes planten kan faktisk blive reddet. Læs videre for at finde ud af hvordan.

Tegn og symptomer på Over vanding

For at bestemme, hvordan at gemme dit anlæg, skal du først afgøre, dets tilstand - hvordan vil du vide hvis det er over vandes? En over vandes planten vil have rådne rødder som følge af kvælning fra for meget fugt. Over vandkande også forårsage planter til at have mug og svampesygdomme. Din plante kan kun reddes, hvis rødderne ikke er helt råddent, så fange problemet tidligt er bedst. Tegn på over vanding omfatter: gullig blade, visne blade, skimmel i jord og grødet stængler.

Hvordan man kan spare en Over vandes planten

Den første ting, der bør gøres er at overføre anlægget til en anden pulje. Det er meget sandsynligt, at jorden er for vådt, så du bliver nødt til at lade rødderne trække vejret lidt. Kontrollere rødder for at se om de er stadig sundt. Hvis de er, wrap rødder i nogle papirhåndklæder og forlade håndklæder på rødderne. Når papirhåndklæder har absorberet fugt, erstatte dem med nye plader. Efter det nye lag af papir håndklæde er dæmpet, kan du tage håndklæder og returnerer planten til sin pot. Ikke vand igen indtil det øverste lag af jordbunden er helt tørt. Hvis rødderne synes at være rørstrømsk eller brunlig, skal anlægget nogle kirurgi. Begynde med at skylle alle jord fra rødderne. Dup dem tørre og undersøge dem. Rødderne er sundt, hvis de er fast og hvidt. Hvis de er grødet eller brun, brug en kniv eller et par Sakse til at skære dem ud. Hvis en stor del af rødderne er blevet skåret, prune tilbage anlæg omkring en tomme til at oprette nye. Undersøge løv og fjerne noget muggen, grødet, eller med en ubehagelig lugt. Efter sin operation, sætte planten tilbage i sin pulje til at inddrive. Igen, ikke vand, indtil det øverste lag af jorden er tør.

Undgå Over vanding

Det er altid bedst at kende dit anlæg individuelle behov. Købe planter, der har tags i dem, så du er grundigt informeret om hvordan man passer dem. Du kan også købe stueplante vejledninger for at give dig detaljerede oplysninger om stueplanter og plante pleje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com