Herbicid, der vil dræbe buske

September 14

Buske og ukrudt er, som Washington State University udvidelse medarbejder Mary Robson siger, "the gardener's mest vedholdende skadedyr." Udover at være skæmmende, kan de også sap blomster og buske, der er beregnet til at forbedre et hjem landskab. Ujævnt er delte meninger om, hvorvidt herbicider er den bedste måde at dræbe disse elementer. Fleste, men vil stadig bruge dem

Hvorfor bruge herbicider som busk mordere?

Herbicider er i vid udstrækning menes at være den mest effektive ukrudt og busk killer fordi de angriber hovedsagelig de busk og ukrudt enzymer, der er nødvendige for deres vækst. De menes at være effektiv afskrækkende til ca 120 forskellige sorter af ukrudt og buske, herunder Mælkebøtter, poison ivy og bred-blade ukrudt.

Hvilke herbicider til brug?

Nogle udbredt anvendte ukrudtsmidler er dem, der indeholder kemikalier aminopyrilid, fluoxypyr og clopyralid, blandt andre. Kommercielt set, sælges disse særlige herbicider under mærker som Starane herbicid, PowerFlex herbicid og WideMatch herbicid.

Bære personligt beskyttelsesudstyr

PPEs, også kendt som personligt beskyttelsesudstyr, er de elementer af beskyttelsesbeklædning, der er slidte ved anvendelsen af herbicider og er afgørende for sikkerhedsformål. For professionelle anlægsgartnere kræver mange statslige love brug af PPEs før ansøgningen kan begynde. I almindelighed, er disse elementer langærmede skjorter, lange bukser og støvler med sokker. Et materiale, dog, bør aldrig bæres ved anvendelse af herbicider er læder, som kan nemt absorbere kemikalier og holder dem tæt på den applikator hud.

Anvende ukrudtsmidlet

Anvende ukrudtsmidlet ved hjælp af en rygsæk sprøjte med en sats på omkring en gallon eller nedenfor pr. minut af sprøjtning. Vær sikker på at udendørstemperaturen er 60 grader F. eller ud. Dette vil bidrage til at fremme tilstrækkelig absorption af kemikalier. Når busk eller weed er helt dækket med løsningen, skal det tørre i mindst tre timer.

Stof til eftertanke

Ifølge Washington State University udvidelse, er ved hjælp af herbicider ikke foreslået, fordi de kan bløder at dræbe planter du ønsker at vokse. Yderligere, de er en af de dyreste måder at dræbe buske og ukrudt. Og ethvert dyr eller insekter, som du ønsker at kunne leve i din have kan nemt indtager giftstoffer i herbicider, der ofte kan være fatal. Kemikalier i herbicider arbejde på dyr og insekter på samme måde de dræbe ukrudt og buske: ved at hæve temperaturen til døden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com