Herbicider at dræbe løvtræer

May 4

Herbicider at dræbe løvtræer

Herbicider er almindeligt anvendt til at dræbe ukrudt og andre invasive planter i hjemmet haven. Boligejere kæmper ofte med måder at fjerne uønskede løvtræer på deres egenskaber. Herbicider godkendt til skovbrug kan bruges til at dræbe træ træer og fuldvoksne træer. Ifølge webstedet Clemson University er herbicider indeholdende kemikalier glyphosat, hexazinone, metsulfuron eller triclopyr godkendt til at dræbe løvtræer. Der er flere måder at anvende disse herbicider effektiv træ forvaltning.

Skære overfladebehandling

Sprøjtning vandopløselige herbicid på et stort træ vil ikke effektivt dræbe den. Ifølge Washington State University hjemmeside er det ofte nødvendigt at behandle træet så at herbicider nå dens interiør og root strukturer. Skære bark omkring omkredsen af træet med en økse eller økse hjælper skovbrug herbicider effektivt dræbe træet. Brug en økse eller en økse til at begynde at skære væk bark. Forlade barken fastgjort til træ på bunden, som vil udgøre et reservoir for herbicidet. Hvis sap flyder fra nedskæringer i barken, gælde ikke herbicid. Vent til sap forårssæsonen er gået, gøre et andet sæt af nedskæringer og spray herbicid i nedskæringerne straks. Som ukrudtsmidlet rejser gennem rod struktur, vil træet dø.

Løv behandling

Ifølge webstedet Clemson University kan herbicider sprayes på blade af træerne at få dem til at dø tilbage. Fortynd herbicid skovbrug i vand og sprøjte træets blade. Vær forsigtig, når du anvender en løv behandling. De fleste skovbrug herbicider dræbe alle planter, som de kommer i kontakt. Ved et uheld sprøjtning andre træer og planter kan dræbe dem.

Stump behandling

Nogle boligejere forsøger at kontrollere uønskede træer ved at skære dem. Mens dette er en effektiv måde at slippe af med store træer, forårsage træstubbe undertiden problemer. Træer begynder at spire igen fra træstubbe tilbage i jorden. Rødderne er stadig i live og kan forsøge at regenerere træet. Ifølge University of Florida, kan behandling af en stump med skovbrug herbicid forhindre regenerering. Skære et lag ud over toppen af stump til at oprette et niveau arbejder fly. Skære stumpen også udsætter levende væv, effektivisere herbicidet. Sættetid træets cambium lag, der er bare inde i barken, med vand. Dette hjælper herbicider rejse til rødderne. Nyd de ydre 3 inches af stub med ukrudtsmidlet.

Basal Bark behandling

Basal bark behandling er en anden effektiv strategi for at dræbe små træer og træer. Ifølge hjemmesiden Clemson University er det ikke nødvendigt at skære ned eller trimme barken af træer mindre end 6 inches i diameter. Skovbrug herbicider er tilgængelige i en oliebaseret formel samt en flydende formel. Gnid bark med en olie-baserede herbicid. Denne metode er hurtigere end at behandle træstubbe og er især nyttige i skovbevoksede områder hvor de døde træer kan stå på jorden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com