Herbicider for majroer

February 16

Herbicider for majroer

Ukrudtsbekæmpelse er en af de mest integrerende dele af voksende mad planter og sikre, at de gør det til høst tid. Ukrudt flytter til områder, hvor du har dyrket mad planter og konkurrere med fødeplanter for begrænsede mængder af næringsstoffer, fugt, sollys, voksende plads og andre ressourcer. En manglende kontrol disse ukrudt kunne betyde, at din mad planter vil være så udsultet for vækst ressourcer, at deres udbytte vil lide. Majroer, for eksempel, er modtagelige for en bred vifte af ukrudt, som skal blive undertrykt for at garantere en bountiful majroe udbytte kommer høst tid.

Majroer og ukrudt

Da herbicider er altid designet til at målrette en bestemt ukrudtsarter eller en række ukrudtsarter, er det nødvendigt at starte med at undersøge hvilke typer af ukrudt der kan opstå under voksende majroer. Bredbladet ukrudt forekomme som enten flerårige eller årlige arter og er sandsynligvis typerne af ukrudt, som kender mest til hjem gartnere. Græsser såsom krabbe græs og quackgrass kan også anses for invasive arter. De arter, du er mest sandsynligt at støde når voksende majroer hjemme afhænger helt af de arter, der forekommer hyppigst i dig område.

Herbicid anbefalinger

Herbicid valg skal foretages i lyset af begge arter af ukrudt der du målretter og minimere skade majroe planter. Herbicider almindeligt anbefalet til brug omkring majroe planter omfatter bensulide, carfentrazon, clethodim, clopyralid, glyphosat, S - metolachlor, metolachlor, napropamide, oxyfluorfen, paraquat og mange andre. Vælg altid en herbicid, der er sikker til brug omkring majroe planter og der er formuleret til at målrette den specifikke ukrudtsarter, der årsag til problemer for din majroe planter.

Ansøgning metoder

Majroer anses for at være generelt weed resistente i forhold til andre vegetabilske afgrøder, men det er stadig vigtigt at vide om de ukrudtsarter, der forekommer hyppigst i dit område. Hvis ukrudtet er pervasive hvor du planlægger at vokse majroer, kan glyphosat behandling før plantning tid være nødvendigt at kontrollere sod og årlige ukrudt. Hvis ukrudt bryde ud under voksende sæson, behandle med kontakt herbicid. Følg altid brugsanvisningen mærket program præcis.

Andre ukrudt kontrolforanstaltninger

Herbicid behandlinger er altid mere effektiv, når kombineret med andre naturlig ukrudtsbekæmpelse foranstaltninger, og majroer er ingen undtagelse til denne regel. Lille weed udbrud, der opstår, enten før eller efter plantning tid kan styres med jordbehandling eller hånd-trækker. Holde majroer som sund og energisk som mulig er en anden vigtig weed kontrolstrategi. Jo stærkere en majroe plante er, den bedre udstyret vil det være konkurrere med invasive ukrudt og græsser for fugt, næringsstoffer, sollys og voksende plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com