Hest gylle anvendelser

December 15

Hestegødning hober sig op hurtigt på stalde og behov skal bortskaffes, men blot dumping gylle ind i en losseplads er ikke den bedste måde at udnytte denne biprodukt.

Gødning

Hestegødning kan bruges til at befrugte græsplæner og haver ved at sprede produkt på toppen af jorden. Dog vil det ikke være velegnet som gødning, hvis det indeholder træflis eller savsmuld, (der ofte anvendes som strøelse i stalden).

Kompost

Fordi hestegødning indeholder ofte træflis eller savsmuld, er kompostering af gødning en bedre løsning. Du kan kompost gødning af lagdeling det med blade og græs og dreje det og vanding det en gang om ugen. Det vil tage op til seks måneder for kompost til at være klar til brug.

Fod

Da hestegødning er blød, kan det bruges til at blande med sand eller snavs til at blødgøre fod af en hest arena eller pathway.

Filler

Hvis et område i en have, sti eller arena synker, du kan bruge hestegødning som fyldstof til niveau området. Placere gødning i hullet, pakke stramt og dække med snavs eller sand.

Donere

Landmænd og gartnere muligvis påskønne brugen af hestegødning på deres jord. De kan bruge gyllen i nogen af de ovennævnte måder, så hvis du har ekstra, donere gødning til lokalbefolkningen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com