Hest Hjem Decor

June 24

Hest Hjem Decor

Hesteelskere er berømte for deres dybde af passion for disse smukke væsner. Deres kærlighed kan udvides fra laden til hjem med et bredt udvalg af hest hjem decor. Det er overraskende, bare hvor mange hest hjems indretning produkter er tilgængelige for hvert område af hjemmet.

Instruktioner

Alle heste, hele tiden

•Living værelse og forstuenPryde dine vægge med hest kunsttryk, skulpturelle væg spejle og vestlig kunst prints. Sted keramik, træ, metal og crystal hest figurer på borde og hylder. Fyld din bogreoler og stable dit sofabord med magasiner og bøger om heste. Holde bøger i grupper med keramiske hest bogstøtter. Vær kreativ og lave en lampe eller oprette et unikt stykke af vægkunst ud af en gammel stykke af horse tack.Installere hest-head kroge til at hænge din hatte og jakker i forstuen, og Vedhæft en messing hest-head doorknocker på din hoveddør. Komplet scene med en hest-tema dørmåtte.

•Kitchen og spisning områderVælge en hest tapet grænsen til dit køkken eller spisestue, eller dedikere en hel væg til et vægmaleri. Tapet udskæringer af heste kan anvendes til keramiske beholdere, kabinetter, træ stole og borde. Hest dækkeservietter, servietter, skærebrætter, forklæder, duge og kaffekrus hjælpe fuldføre hest tema.

•Bedroom og badDrapere et hest tæppe over et soveværelse stol. Køb horse-print lagner og pudebetræk til at gå med en hest-tema quilt. Stable quiltet pyntepuder i koordineringen af farver, og tilføje en lille hest pude i midten.

En cowboy-tema er fantastisk til børn soveværelser. I ekstra sengetøj og gardiner, omfatter en western-stil gyngehest og en hest sækkestol.Outfit din badeværelse med hest badeforhæng, sæbe, sæbe retter, håndklæde ringe og toiletpapir indehavere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com