Heuchera sygdomme

November 21

Heuchera, almindeligvis kendt som koral klokker, er et strålende floral skønhed med en af de showiest skærme af blade i en flerårig plante. Heuchera, dog er plaget af forskellige sundhedsmæssige lidelser, der kan true dens hårdførhed. Børste på fælles heuchera sygdomme, så du kan behandle dem.

Bakteriel Leaf Spot

To hovedkategorier af bakteriel leaf spot kan påvirke heuchera. Hver har forskellige symptomer, men foranstaltninger til forebyggelse og behandling er den samme. Pseudomonas er identificeret ved et forvrænget blade med rødbrune pletter. Xanthomonas viser i forskellige uregelmæssig eller cirkulæret-formet, gul-kantede, brune pletter. I rækkefølge for bakterierne at komme ind en plante, skal en infektion allerede i gang gennem en skade som en stængel brud eller blade cut. I nogle tilfælde kan ind bakterier gennem naturlige åbninger.

Fungicider vil ikke arbejde på denne bakteriel sygdom. Forebyggelse er den bedste fremgangsmåde. Arbejde aldrig blandt planter, der er våd med dug eller der har bare været vandes. Sygdommen spredes lettere gennem beskadigede blade, forårsaget når stængler og blade har været knust fra håndtering. Skære inficerede planter og bortskaffe materialet grundigt. Bakterier vil ligge i dvale i planterne selv over vinteren.

Anthracnose

Selv om denne sygdom ikke vil højst sandsynligt dræbe din heuchera, kan det svække det til det punkt, hvor du vil se reduceret blomst blomstrer i den følgende sæson. Anthracnose vises først som små brune pletter, der kan blive større, flette og måske overhale hele bladet. Denne stædige sygdom elsker fugt og dårlig luft omløb, og dens sporerne overlever endda på dødt materiale. Hvis en fungicid ikke hjælper, inficeret skæres tilbage områder. Bortskaffe syge materiale fra andre planter og vind, som kan spredes sporer. For at forhindre anthracnose, plante heuchera i fuld sol med god omsætning mellem planter og undgå over vanding.

Grå skimmel

Botrytis, eller grå skimmel, kan få en grå, fuzzy udseende eller en tør, mørkebrun look. Det kan påvirke næsten alle dele af planten og kan dræbe en staude. Ligesom andre plante patogener, botrytis forbliver hvilende i døde plantemateriale og kan spredes nemt til andre planter selv efter en vinter i vækstdvale. Grå mold trives i fugt, og det er spredt i vand. Heuchera kan blive påvirket, når stillestående vand sidder på bladene under ekstreme udsving af fugtighed. Fungicider kan hjælpe helbrede botrytis, men forebyggelse gennem pleje i vanding praksis, god luftcirkulation mellem huecheras og korrekt bortskaffelse af inficerede materiale er den bedste behandling.

Toplettet Spider Mite

Selv om teknisk set ikke var en sygdom, kan spider mider yngle 20 eller flere generationer i et år. Kendt som røde mider, den amerikanske sort er mest ofte grøn i udseende med to steder på ryggen. En spider mite udsender en silken tråd, der i sidste ende vil efterlade en web-lignende udseende, hvis venstre ubehandlet. Faren i disse insekter er de skader, de forårsager når de lever af blade, som ligner en sygdom. Heuchera får små gule til hvide prikker på bladets overflade, og bladene kan blive brune og helt dø tilbage hvis ikke løst. Et insekticid i form af en sæbe eller spray, anvendes hver 2-3 uger, vil slippe dine heuchera af uønskede gæster.

Tips

Rutine på heuchera vil producere planter, som er mere modstandsdygtige over for sygdom og sundere producenter. Når plantning heuchera, space dem en passende afstand fra hinanden for at sikre, at luftcirkulation. Vand, når det behøves, og befrugte med en rig organisk materiale, når plantning. Klemme gamle blomstrer vil fremme ny vækst. Heuchera vokser i woody kroner, som vil få sparsom i midten over tid. Grave op disse kroner og opdele dem fra hinanden, så genbeplantning med jord kontakt til kronen, er afgørende for korrekt udvikling og sundhed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com