Hibiscus Rosa-Sinensis Habitat

December 23

Hibiscus Rosa-Sinensis Habitat

Hibiscus rosa-sinensis, mere almindeligt kaldet hibiscus, findes ofte i haver, fordi det er en dejlig pynt busk. Dog kan ikke hibiscus tåle kolde vintre og dør hvis venstre uden for. Bringe dem indendørs og overvintre dem. Denne plante er betragtes som en stueplante i USA og Europa. Nogle container-plantet hibiscus trives i år.

Hibiscus

Hibiscus er indfødte til subtropic og tropiske områder. Anlægget kan ikke overleve, hvor temperaturerne er lavere end 56 grader. I amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed zoner 9 til 11, som omfatter, Florida, sydlige Texas, det sydlige Californien og Hawaii, planten er godt året rundt. Men hvis der er mulighed for frost, bringe hibiscus indendørs eller forlade det udenfor men dække det indtil frost trussel passerer.

Steder

I Californien langs kysten er temperaturen ofte milde, men med meget sol. Hibiscus trives godt i dette område. Men når du rejser ind i landet hvor betingelserne er varme og tørre, såsom i Arizona, hibiscus har brug for nogle skygge. I de varmt og fugtigt stater, såsom kystnære Texas og Florida hvor der er hyppige regn og skydække, hibiscus vokser i fuld sol. Plantning hibiscus nær træer giver filtreret lys til at komme til anlægget samt nogle direkte sollys og hibiscus som dette.

Lys og skygge

Hibiscus foretrækker sol, men tåler halvskygge. For meget skygge hæmmer blomst produktion. To timer af direkte sollys om dagen er nok til at stimulere blomstrer. Dette opnås indendørs så godt. Sætte anlægget af et vindue med god sollys. Hvis hibiscus ikke får nok sollys, bliver det en grøn busk med ingen blomster.

Solskoldning

Planten trives bedst når de udsættes for en passende balance af vand, varme og sol. For meget sol faktisk solskoldning hibiscus blade. Dette sker når planten dyrkes i et drivhus eller inde i et hjem er sat udenfor, udsat for direkte, stærke lys. Lyset ødelægger nogle af klorofyl i bladene og bladene bliver hvide. Denne plante kan ikke lide ekstreme temperaturer og kan lide ikke stående i våd jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com