Hickory Nut Tree larver

July 8

Hickory Nut Tree larver

Hickory nøddetræer er vokset til den lækre frugt de bærer, og de giver også en overflod af skyggen når fuld vokset. Disse træer er normalt hårdføre, men de er modtagelige for angreb af en række skadelige skadedyr. Defoliating larver findes ofte på hickory nøddetræer. Larver er formen larver af møl, der udklækkes og foder på vært træer.

Typer

Hickory hornede djævle er den Regal moth larve form. Voksne møl er stor, tyk og har en 6-inch vingefang. Regal møl er rødlig-orange med gule pletter. Hickory hornede Djævelen larver er grøn, med et brunt hoved og sorte pigge langs sin krop. Disse larver nå 4.5 inches i længden og er uskadelig for mennesker. Hickory hornede djævle er almindelige skadedyr på hickory, aske, lilla, knap bush, butternut, ahorn, sumac, søde gum, persimmon, sourwood, sassafras og valnød.

Yellownecked larver er fælles hickory nut tree skadedyr samt andre løvtræer. Disse larver er et lille møl larver form og gul farve med sorte striber. Yellownecked larver er dækket i hvidt hår og har sort hoved kapsler. Fuld vokset yellownecked larver er 2 inches lang.

Effekter

Hickory hornede djævle feed på bladene af hickory nøddetræer og kan give bladene en laset eller tygget udseende. Disse skadedyr forårsager ikke normalt alvorlige skader, fordi de findes sjældent i stort tal.

Umodne larver af yellownecked larver æder bladene af hickory træer, forårsager dem til at møde skeletteret eller blonder-lignende. Som de modne, æder yellownecked larver hele blade ned til stokken. Kraftige angreb af denne larve kan helt defoliate hickory træer.

Kulturelle kontrol

Hickory hornede djævle er normalt lav i antallet og nemt fjernes fra træerne i hånden. Placer larver i en spand med sæbevand til at ødelægge dem efter håndplukke dem fra træet. Naturlige prædatorer holde både hickory hornede djævle og yellownecked larver under kontrol. Snyltehvepse og fugle angribe almindeligt larver, sænke deres befolkning.

Kemisk kontrol

Siden hickory hornede djævle typisk ikke skader vært træer udførligt og uskadelige for mennesker, anbefales ingen kemiske bekæmpelsesmetoder. Yellownecked larver skade hickory nøddetræer sent i sæsonen og forårsager ikke alvorlig sundhedsfare i træet, selv om angrebne træer kan se grimme. Store parasitære kan behandles med carbaryl sprays tilgængelige på dit lokale Havecenter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com