Hickory vs ahorn gulvet til sommerhus hjem

October 20

Hickory vs ahorn gulvet til sommerhus hjem

Vælg gulve for dit sommerhus hjem der passer til det rustikke, land indretning føler du ønsker at opnå, samt gulve, der er holdbare og langvarige. Selvom alle trægulve kan lide når møbler trækkes over dem, eller stående vand spild er venstre alt for længe, kigge efter hårdttræ sorter, såsom hickory og ahorn, over nåletræ, ikke der er modstandsdygtige over for mund trafik.

Hickory etage fordele

Hickory gulve er det andet sværeste gulve option tilgængelig i USA, efter mesquite træ. Det gør holdbar gulvbelægning, især for high-trafik områder såsom gangarealer, stuer og køkkener. Hickory er modstandsdygtige mod spild og elementer, der falder på gulvet. Elementer, der falder på blødere træ kan medføre buler, pletter og ridser. Brug en kost og vakuum til at slippe af støv og snavs. Neutral pH rengøringsmidler lavet specielt til trægulve kan også bruges til dybere rengøring, eller bruge en fugtig klud eller moppe. Brug aldrig et vådt moppe til ren hickory eller enhver trægulve, da det kan resultere i farvning. Hickory træ kommer i et utal af kvaliteter og farver, herunder lys tan til rødlige nuancer. Grade af træ giver mulighed at gå til et mere rustikt udseende, da lav kvalitet træ har mere knob og mærker. Højere lønklasse træ er glattere og skamplet gratis.

Maple etage fordele

Som med hickory træ er ahorn en hårdfør sort, der er meget modstandsdygtigt over for ridser og andre slid og ælde. Det kan forblive i ideelle tilstand hvis velholdt, herunder regelmæssige fejer for at slippe af støv. Bruge en våd klud vredet ud til mere intens rengøring; altid vride ud rag at undgå vand pletter på gulve. Tæt kornet af skoven forhindrer det fra opsplitning eller slivering let, mens dens ensartet tekstur hjælper med at gøre de fleste af værelserne. En glat træ med nogle skønhedsfejl, farver spænder fra lys tan til rødbrun. Blegemidler og andre skrappe rengøringsmidler bør ikke anvendes, fordi de kan resultere i plettet mærker og pletter.

Hickory-gulv ulemper

Hickory træ kan forårsage angst hvis installere sig selv, fordi hårdførhed af træ gør det vanskeligt at klippe og forme. Dens hård og fiberholdigt konsistens gør det anstrengende at skære i rene, lige linjer, og også gør slibning besværlig. Køb færdige nedskæringer af hickory træ eliminerer disse ulemper. Undgå flere potentielle problemer, når du køber hickory træ ved at bede den salgsrepræsentant for en træ prøve før købet er gennemført. Fordi der er så meget sort i hickory træ farve og kvalitet, beder om en prøve er afgørende for at undgå at modtage Gulvbelægning i en uønsket nuance installation dag.

Maple etage ulemper

Den største ulempe ved maple træ gulve er dens reaktion på fugtighed og temperatur. Husk klima i dit område, når overvejer ahorn gulvbelægning installation, da det har tendens til at opdele og svulme i høj luftfugtighed og skrumpe når luftfugtigheden er for lavt. Miniaturisering af gulvbelægningen kan resultere i hullerne mellem gulvbrædder. Ideelle temperatur og luftfugtighed til maple-træ gulve er mellem 55 og 75 grader F og 35 til 75 procent, henholdsvis.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com