High Definition laminat bordplader

September 30

High Definition laminat bordplader

Laminat bordplader er en fælles valg for mange boligejere på grund af forskellige farver og stilarter til rådighed til overkommelige priser. Ifølge "Counter punkt: laminater er stadig toppe i køkkenet," er i 21 Jan. 2006 spørgsmålet om "Building Products" magasin, husejere dobbelt så tilbøjelige til at vælge laminat bordplader over naturlige granit eller solid bidragsrelaterede materialer. Høj definition laminat bordplader skabe et alternativ for boligejere, der er på et stramt budget, men ønsker en finish, der efterligner udseendet af dyre natursten, granit og kalksten.

Funktioner

Svarende til regelmæssig laminat, der er en bred vifte af overflader, kanter og dræn, som forbrugerne kan vælge imellem når du vælger HD laminat bordplader. For eksempel, kan husejere vælge mellem laminat, der har udseendet og tekstur af alderen sten, sandsten, travertin og skifer. Høj definition laminat kommer også i farverne spænder fra orange og beige, blå og gul. Producenterne giver boligejere mulighed for at vælge counter kanter baseret på deres personlige smag eller matche accenter fra deres køkken indretning (Se ressourcer). Disse omfatter træ kanter, ingen dryp kanter, vandfald kanter og fuld-afrundede kanter og flade kanter. Høj definition laminat bordplader kan også matches med dræn, der har enkelt- og dobbeltværelser skåle, eller er firkantede og runde-formet.

Fordele

Den overordnede fordel ved at vælge høj definition laminat bordplader er omkostningerne. Laminat er let at installere og billigere end naturlige materialer. Det er også mere alsidig. Der er et utal af farver, mønstre, teksturer og kant stilarter at vælge imellem når du vælger HD laminat modstykker. Sammenlignet med almindelige laminat, de er mere holdbare, kræver mindre vedligeholdelse under rengøring og er tre gange mere vand resistent end de fleste laminater ifølge "Building Products" magazine. Høj definition laminat er også bakterier-resistent, kan rengøres med blid husstand sæber og rengøringsmidler, og er billigere end natursten til reparation.

Ulemper

Selv om high definition laminat holder længere og er meget stærkere end almindelig laminat, er det stadig modtagelige for dybe ridser og skader fra slibende materialer og skarpe genstande. Boligejere skal være forsigtig når du placerer varmt køkken elementer på tælleren, da laminat kan blive svedne, når de udsættes for høje temperaturer. Sømme--leddene, der forbinder og støtte plader af laminat--kan også være mere tydeligt afhængigt af counter mønster og design.

Ekspert indsigt

Selvom bygherrer vil anbefale, at boligejerne remodel køkkener med høj definition laminat på grund af dens udbredte appel og lave omkostninger, anbefaler remodeler David Cowely, at forbrugerne undgår du installerer laminat på områder som køkken gulve. Selvom høj definition laminat ligner naturlige surfacing, virkelige granit og andre natursten er stadig betragtes som overlegen i hjemmet remodeling industri. I "Building Products" magasin bemærkninger Cowely, ved hjælp af high definition laminat, "holder på bekostning af køkkener ned, selvom de nationale materialer [som sten] vil sælge et køkken hurtigere end laminater."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com