Highbush tranebær skadedyr

November 2

Highbush tranebær skadedyr

Highbush tranebær planter har nogle problemer med skadedyr. Tidlig påvisning er centrale i bekæmpelse af ethvert skadedyr, der forekommer. Omhyggeligt søgning grene og undersiden af bladene kan hjælpe dig med at opdage enhver skadedyr, så du kan træffe foranstaltninger til at slippe af med dem.

Typer

Stænglen Udvisningshamre og thrips lejlighedsvis angribe highbush tranebær planter. En af de alvorligste skadedyr er viburnum blad beetle. Beetle lægger æg, der udklækkes i begyndelsen af maj. Larverne begynde straks at fodre på blade af planten. Når larverne forpupper til voksne biller, de igen hovedet tilbage til bladene og begynde fodring.

Skader

Viburnum blad Bille kan forårsage massive bladtab. Voksne og larver spiser blade i mellem venerne, giver bladene en skeletteret look. Hvis en highbush tranebær er befængt med skadedyr i flere år i træk, kan planten dø.

Kontrol

For at slippe af med viburnum blad Bille, skal du muligvis til at sprøjte pesticider på anlægget for at dræbe de unge larver. Sprøjtning voksne virker ikke godt da de flyver væk eller hovedet til jorden, hvis forstyrret. Hvis en grundig kig på grenene afslører æg, omhyggeligt beskære filial før æggene klækker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com