Hillside have ideer

March 26

Hillside have ideer

Jake Welch af jorden etik landskabspleje i Firenze, Alabama sagde, er der flere muligheder for at udforske når plantning en bjergskråning have. Derudover er bjergskråninger en udfordring til liggende korrekt. Der er tre vigtigste ting at overveje, når plantning på en bjergskråning: grade, erosion og lav vedligeholdelse planter.

Grade

Welch sagde en stejl bakke med en klasse af 70 procent flere behov terrasse eller støttemur. De kan nemt installeres ved hjælp af sten, tunge landskab stof og ært grus. Han har bygget vægge ved hjælp af sten fundet i nærheden af bjergskråninger.

Erosion

Welch anbefaler plantning et bunddække på overfladen af bakken for at kontrollere erosion. Der er flere varianter af engelsk vedbend, samt Pachysandra og asiatiske Jasmine. Han sagde også, installationen af en tør creek bed kan guide vand ned ad bakke ved hjælp af en lille sten strøm.

Brug stauder

Tror lav vedligeholdelse, når plantning på en bjergskråning. Overveje at plante stauder af varierende højde og farve tilføje interesse og føre øjet op ad bakken indirekte. Daylillies og Black-Eyed Susans mangedobles stauder, der vil give mere og mere lav-vedligeholdelse bunddække hver sæson.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com