Himalaya Valmue sætteplante identifikation

March 30

Himalaya Valmue er en enestående sand blå blomst med silkepapir-lignende blade. Anlægget kan vokse 2 fod høje og har dybt fligede fuzzy løv. Valmue er velegnet til haver i US Department of Agriculture zone 5 til 9, men har ingen freeze-tolerance. Flerårige kan bruges som en årlig i koldere zoner men frøene er let at høste fra bælg og tilså indendørs. Stiklinger kan transplanteres udendørs efter alle faren for frost er overstået.

Beliggenhed

Himalaya blå Valmue er oprindelig i Østasien. Det er fundet fra Himalaya til Kina, over til Nepal og Szechuan. Det foretrækker fugtig jordbund i delvis sol i ler, ler eller sand, så længe jorden har fremragende dræning. De bedste pH intervaller er 6 i sure jordbund og mellem 6 og 8 i neutral jord. Himalaya-Valmue er fundet i dens naturlige spredningsområde i dappled fugtig skovjorden. Det gør ikke godt i blæsevejr og burde have nogle beskyttelse mod solen og andre elementer.

Frø og stiklinger

Den poppy planter har stikkende, hjerte-formede blade dannet i en lav roset. Så snart stænglerne forlænge er modne bladene behårede og dybt snit. Frøene bæres i grøn ovale kapsler, der kommer til et punkt med mørkt hår over hele overfladen. De alder til en lys brun eller tan farve og eksteriør hærder. Kapslen opdeler i efteråret når frøene er modne og scatters brunligt sorte kommaet formet frø omkring moderplanten. Frø vil spire og producere stiklinger i ca 103 dage. Frøplanter er kraftig nok til at modstå i stedet forhold, hvis det er ikke for blæsende og temperaturen ikke falder.

Såningen frø

Himalaya Valmue kan startes indendørs i en frø flad fyldt med rige økologiske jord dækket med et tyndt lag af groft sand. Så frøene tyndt på overfladen af jorden og derefter duggede i at kontakte sandet. Så dække flat for at holde den varm og fugtig. Placer flat i en svagt oplyst område, hvor temperaturen er mindst 65 grader Fahrenheit. Tåge frø hver dag eller når toppen af jorden vises tørre. Frøene skal spire i to eller flere uger.

Plantning

Efter spiringen, Fjern dækslet og holde udplantningsplanterne jævnt fugtig, men ikke klæg. Placere dem i indirekte lys, hvor temperaturen er varm. Plante planter udenfor i seks uger eller når alle fare for frost har bestået. Gradvis vænne dem til betingelser ved at introducere dem til udendørs i længere og længere perioder over uger tid. Plante planter i næringsrig jord med generøse mængder af kompost eller organisk materiale arbejdede at øge fertiliteten og tilth. Valgte en delvis sol placering og give supplerende vand for at holde jorden moderat våd.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com