Historie af genanvendt hjem

January 21

Historie af genanvendt hjem

Du kan se de menneskelige ønske om at bevare nytten af et objekt fra de første menneskeskabte redskaber. De ikke var disponible. Der er endda beviser for at tidlig romerne genbrugte mønt-metal for at kaste nye, bronze skulpturer. Moderne genanvendelse handler ikke kun om nytte og økonomi selv. Moderne genanvendelse er mere optaget med minimering af menneskelig påvirkning af miljøet.

Den miljømæssige malthusianske Dilemma

Thomas Malthus var en sørgmodig sjæl - økonom i slutningen af 1700-tallet, der påpegede de dystre matematik af en befolkning, der voksede eksponentielt i en verden med et begrænset antal hektar til at brødføde sine indbyggere. Mens Malthus fokuseret på mulighederne for sult, han er en vigtig tænker i verden af økologi fordi forurening, drivhusgasser, deponering, habitat-tab, - alle af de negative virkninger, at moderne genanvendelse forsøger at omgå - er også biprodukter af befolkningseksplosionen. Malthus' bekymringer er umiddelbart indlysende i moderne økologi.

Genbrugt og manipuleret materialer

Et trinbræt i nyorientering objekter som huse genanvendelse af byggematerialer i at bygge traditionelle huse. To moderne tendenser kan ses. En er ønskeligheden i ved hjælp af genbrugstræ i skik og brug hjem, såsom bjælker taget fra gamle, afmonterede staldene. Denne tendens er steget betydeligt i det 21. Det blev efterfulgt af den stigende popularitet af manipuleret træprodukter fra hvad der plejede at være mill biprodukter. Træflis, der ellers ville være blevet brændt er nu omplaceret til brug i manipuleret træ bjælker--strukturelle medlemmer, der historisk set kom fra gamle vækst nåletræ som redwood og Douglas fir.

Objekter Repurposed som boliger

En stigning i interessen for genanvendt objekter i de sidste 20 år kommer fra en usædvanlig kilde: den amerikanske handelsunderskud. Varer, der importeres til USA langt overstiger dem, der eksporteres. USA plejede at være nettoeksportør. I 1990 ' erne, en lille handelsunderskuddet voksede til en en 80 milliarder dollar underskud. En bivirkning var og er et meget stort antal sikringsanlæg stål skibscontainere med lille værdi sidder i amerikanske havne, fordi der ikke er nok efterspørgsel i udlandet til at sætte produkter i dem og sende dem til en anden port. De akkumuleres her. Efterfølgende er er prisen på stål containere lav. Den strukturelle integritet af disse beholdere fangede mange designere og bygherrer, der startede en genanvendelse tendens til at gøre boliger fra shipping containere.

Mere end bare hjem

Som designere og bygherrer udforsket idéen om skibscontainer boliger, modregnes det pærer for masser af iconoclasts. Fordi containerne interlock i hjørnerne, og de er allerede designet til stakken som Lego byggeklodser begyndte folk udvide på tanken om én beholder pr. hus. For eksempel, ejerlejligheder og portable, nødsituation krisecentre er blevet bygget fra beholdere, og tendensen fortsætter med større boligprojekter.

En Domino påvirker

Praksis med at dreje containere til huse-- og måske de blomstrende fast ejendomspriser af de erne--næret interesse i at dreje andre genstande i boligen. Mens bygningsreglementer ikke er særlig venlig over for brug af genanvendte objekter, pensioneret fly, båd skrog, komplet skibe, tog, busser, cisterner, staldene, er siloer og vand tårne alle blevet omdannet til boliger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com