Historie af stål ramme hjem

November 21

Historie af stål ramme hjem

Stål og metal ramme boliger i USA er et relativt nyt boligbyggeri valg, men de har været populært i forskellige andre dele af verden i mange år. Siden 1950 ' erne, Japan har med held brugt stål rammer for boligbyggeri og stål-indrammet kontor og kommercielle bygninger har spredt over hele verden for de sidste seks årtier.

Japansk Innovation

I årene umiddelbart følgende Verdenskrig, Japan står over for en alvorlig boligkrise, der krævede de hurtigste konstruktion mulige for fire millioner nye boliger. Før 1940, mest kommercielle og private bygninger var lavet af træ, men de blev ødelagt under krigen. Efter anden verdenskrig, Japan ikke har træ til at erstatte disse huse--ville det have krævet 150 år værd af tømmer vækst. Så blev Japan viste at let tilgængelig- og ikke-brandfarlige - stål og stål boligmarkedet født.

Den japanske stålindustrien udviklet og produceret lys-gauge stål komponenter, der efterlignede former og størrelser af traditionelle tømmer, og disse blev med succes brugt i nye hjem byggeri rammer. Disse designs hurtigt opnået fordel og er blevet forbedret gennem årene, hvilket resulterer i en konstant stigning i bygnings stål boliger over hele verden.

På verdensplan

Efter succesen med stålramme boliger i Japan, Det Forenede Kongerige boligmarked forvandlet til let tilgængelige metal - og stål-byggematerialer. I dag, bruger flere af top 20 hjem bygning virksomheder der stål-rammekonstruktion for nye lejligheder og to-etagers huse.

Australien også favoriserer stålramme boliger til nye boligområder udvikling, og hovedentreprenører og projektledere i landet bruger ofte de samme vellykkede design på flere projekter. Skandinaviske bygherrer bruge metal- og stålramme konstruktion for billig lejlighed Fællesskaber og indarbejde andre ukonventionelle materialer, herunder mineraluld og gipsplader.

USA

USA udnyttede stål og metal indramning for kommercielle strukturer og kontorbygninger i mange år før omfavner konceptet for boligbyggeriet. Nye overkommelige hjem byggeri i USA er nu bestod af 20 procent stålramme huse. I de sidste 15 år, har stål - og metal-rammen boliger markedsføring været en velsignelse for boligbyggeriet branchen.

Opadgående tendens

Så sent som 1990s, meget få stål ramme huse blev bygget i USA, men tendensen er vokset dramatisk. Fordi stål-frame homes er termite bevis, brandsikre og yderst energieffektive, er markedsandelen for stål og metal frame homes steget hvert år.

Fremtid

Da stålkonstruktioner materialer har sådanne lave niveauer af affald og er i vid udstrækning består af genanvendt stål, har denne type af boliger blevet omfavnet af miljøforkæmpere og økonomer, at sikre sin popularitet for en overskuelig fremtid. Mange virksomheder er ved at undersøge lysere stålramme muligheder samt alternative byggemetoder. Hver dag bringer også nye standardiserede tegninger og planer for stål homes, solidifying deres fremtid i fremtidens boligmarked.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com