Historien om asfalt fræsemaskiner

June 4

Asfalt fræsemaskiner bruges under vej og fortov reparationer til at bryde fra hinanden og fjerne vejoverfladen før resurfacing. Den første hot formaling maskine blev udviklet af tysk opfinder Reinhard Wirtgen i 1970.

Udvikling

Efter oprettelsen af hans konkrete breaking maskine i 1965 udviklet Wirtgen hot formaling maskine for at fjerne asfaltbelægning. Udvikling af Wirtgen fræsemaskiner fortsatte gennem i 1970 ' erne indtil koldt formaling maskine blev udgivet i 1979.

Fræsning

Fræsemaskiner stole på en skæring tromle til at bryde en eksisterende asfalt vejbelægningen. En vakuum bruges til at indsamle den knækkede stykker af vejbelægning, som er derefter transporteres på en lastbil for fjernelse. I 1985, blev der indført front-loading fræsning maskine indstillinger.

Funktioner

Fræsning maskiner funktioner tilføjes løbende for at forbedre deres præstationer, herunder de indslag, som fjerner overfladen af en vej og producere en forholdsvis ren, ny overflade. Sortering muligheder gendanne den langsgående og tværgående klasse til en eksisterende vejen overflade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com