Historien om Braun husholdningsapparater

February 7

Historien om Braun husholdningsapparater

Braun er primært en producent af små husholdningsapparater, men det begynde ikke på denne måde. Tysk opfinder Max Braun grundlagt Braun i 1921, med sig selv og en lærling. De fremstilles udstyr kaldes "Trumpf" til at fastsætte og ændre industrielle bælter til maskiner.

Anden verdenskrig

I 1929 begyndte Braun fremstiller hele apparater, såsom radioer og højttaler forstærkere. I 1930 ' erne kom Braun under beskydning fra det nazistiske regime, som hævdede, at han var mod den nazistiske tankegang, at han var for umoden til at lede et selskab, og at han lyttede til fjendens radio. Det var betydningen af hans virksomhed for krigsindsatsen, der gemt Braun. Begge hans fabrikker blev decimeret af bombningen. Braun genopbygget sin virksomhed, med kun 150 ansatte i den tidligere 1,000-plus arbejdsstyrke. Hans første produkt var en dynamo-drevne lommelygte.

Massemarked apparater

I 1950 udgav Braun sin første elektriske barbermaskine, S 50 og en blender, kaldet "Multimix." I 1950 ' erne udvidet Braun sin massemarked apparater at omfatte brødristere, elkedler, tør barbermaskiner, tv-apparater, kamera blinker og håndholdte blandere.

New York-Museet for moderne kunst

I 1964 afsløret The New York Museum of Modern Art et design udstilling, vise alle Brauns produkter.

Nyt fokus

I 1980 ' erne indså Braun, at op til 70 procent af sin indtægt kom fra små apparater, såsom elektriske barbermaskiner, produkter til mundhygiejne og køkken apparater. Braun besluttet at fokusere på disse produkter og ophøre med sin større og dyrere varer. Braun begyndte at observere forbrugertendenser, at producere produkter af høj kvalitet i en vifte af moderigtige farver og designs.

2000

I 2000, var Braun stemte nummer et "electro detail partner" i Tyskland af "Markt praktikant," en elektronisk detailhandel fagblad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com