Historien om glas dørhåndtag

May 9

Historien om glas dørhåndtag

Antikke glas doorknobs er skatte fra dage gået og søges aktivt i dag af samlere og konservatorer ens. Disse smukke bits af vores fortid historie begynder med de teknologiske fremskridt i begyndelsen af 1800-tallet. Glas doorknobs stadig bliver fremstillet, men udseendet af glasset er markant anderledes end de antikke og vintage versioner. De gamle glas knapper ser vandig sammenlignet med dagens krystalklare reproduktioner.

Historie

Teknologi til at trykke på smeltet eller smeltet glas i forme blev udviklet i 1826. Glas knopper var der, men de blevet ikke populær indtil efter 1917 når USA tiltrådte Verdenskrig I. metaller, der tidligere havde været brugt til doorknobs, som jern, messing og bronze, var nødvendige for at fremstille fly og andre fornødenheder til krigen.

Tidsramme

I 1920, var doorknobs fremstillet af krystal og skåret glas almindeligt fremstillet og solgt. Glas doorknobs forblev populær indtil amerikanerne indstillinger vendt tilbage til metaller i 1950 ' erne. I dag er er brugen af kunst glas i doorknobs et dyrt design valg, sammenlignet med sorten masseproducerede hardware butik.

Typer

De fleste af antik og vintage glas drejeknapper fremstillet var klar, og farvede glas blev brugt mindre hyppigt. Kobolt blå var en populær farve sammen med en lysere robin egg blå. Grøn, violet, rød, Vaseline glas og hvide mælk glas blev gjort mere sparsomt.

Overvejelser

Hvis du er ude efter en smule historie for dit hjem, kan du finde antikke og vintage glas doorknobs starter ved omkring $20 per par til de mere almindelige 12-sidet klart glas modeller. Cut krystal kugler er de mest dyre da de er de mest vanskelige at finde. Priserne for disse sæt kan være så meget som $500. Som med alle antikke eller samlerobjekt, jo mere sjældne, en stil eller farve er, jo mere du kan forvente at skulle betale. Kobolt, rød og Vaseline glas håndtag er de mest værdsatte farver for antik og vintage drejeknapper. Betingelse er også en overvejelse, som du vil finde nogle med flishugges eller knækkede glas, som er næsten umuligt at reparere.

Funktioner

Historisk, havde glas drejeknapper 6, 8 eller 12 facetter. De tilgængelige figurer varierede fra glober til ovaler, og du kan tydeligt se bestemt stjerne, nålestik eller kugle design, der blev foretaget i bunden af glasset knop. Dagens reproduktioner er lavet af blykrystal, og selvom de er smukke, du vil se en forskel, hvis man ser på de gamle og nye, side om side.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com