Historien om håndværker huse

January 1

Historien om håndværker huse

I 1860 ' erne, kunst og kunsthåndværk bevægelse fejede gennem kunstverden i Amerika og Europa. Fortalere for den nye stil, påvirket af politiske filosofier som socialisme, afviste udsmykkede og forarbejdet, men foretrækker i stedet simpel stilarter og hånd håndværk. Håndværker arkitektoniske stil var en direkte udløber af denne bevægelse, og blev formet af et enkelt blad, håndværker, udgivet fra 1900 indtil 1916.

Begyndelser

I 1903 renoveret Gustav Stickley sit hjem efter brand renset det. Stickley var udgiver af håndværker, et magasin, der dækkede kunst og kunsthåndværk stil møbler og interiør design. Hans remodeled hjem blev kendt som Stickley House, bredt hyldes som den første håndværker-stil hjem. Stickley House havde oprindeligt været fremstillet af træ og sten fundet på ejendommen eller i den nærliggende nærhed. Dens remodeling featured en stor karnap for at bringe udendørs i og bred oak indrammet åbninger i stedet for døre mellem rummene, at give hjemmet et let og luftig følelse. Når Stickley offentliggjort billeder af hans nye hjem interiør i håndværkeren, skabte det en sensation i den arkitektoniske verden.

Typografien håndværker

Gustav Stickley udtænkt af typografien håndværker som fokuseret på skønhed, style, nytte og organiske harmoni--dvs hjemmet ville harmonere med dens omgivelser. Hver måned offentliggjort han planer i sit blad for bygherrer til model hjem efter, i sidste ende sammentælling 221 planer. Disse planer blev genoptrykt i to bøger samt: håndværker hjem og mere håndværker hjem. Tre klasser af håndværker huse byggedes i sidste ende. Den velhavende gik til håndværker-påvirket designere som Frank Lloyd Wright og Greene og Greene har skik og brug hjem bygget med håndlavede detaljer på anlagte masser. Middelklassen mennesker ansat bygherrerne til at ændre planer fra Stickley's magazine, og fattigere mennesker bestilt Sears og Aladdin kits til at bygge deres egne hjem. Det er uvist hvor mange håndværker huse blev bygget i USA under de to årtier Stickley forfremmet dem.

Stickley's håndværker

Stickley ikke starte med hjem planer. I de første fire år, hans magasin fokuserede primært på Boligindretning og møbler, med forslag om, hvordan du lægge ud en home baseret omkring disse emner. Hans arbejde på dette tidspunkt varierede fra tunge, enkle, komfortable møbler til indretning og møbler stærkt påvirket af de lysere stilarter af art nouveau. Som tiden gik, Stickley begyndte at offentliggøre den lejlighedsvise Husplan samt forslag. Starter i 1904, offentliggjort Stickley mindst én Husplan per måned, med instruktioner ikke bare til at bygge hjemmet men for alle detaljerne som maling farve, tapet, møbler og gulvbelægninger. Stickley sælges også alle de varer, han foreslog, at gøre sit blad en one-stop-shop for alle ting håndværker.

Lukningen af håndværkeren

Håndværker blev offentliggjort indtil December 1916, hvor det blev erstattet af Prøvestenen, et nyt magasin udgivet af mange af Stickleys bedste arkitekter. Efter en række dårlige business investeringer, Stickley erklæret konkurs i 1915 og hovedsagelig pensioneret. Med lukningen af sit blad, håndværker hjem udvikling også sluttede, selv om boliger i lignende stilarter er stadig bliver bygget i dag.

Frank Lloyd Wright

Mens kun hjem baseret på designs fra håndværkeren er sande var håndværker hjem, Frank Lloyd Wrights huse nøje afledte. Wright bygget boliger samtidige med Stickleys magasin og arkitektoniske virksomheder, begyndende med sin Prairie Home design. Ligesom Stickley bygget Wright boliger med fokus på deres skønhed og harmoni med omgivelserne samtidig bevare en luftige og komfortable atmosfære inden for. Han også fokuseret på indbyggede møbler og specialfremstillede møbler, kendetegnende for håndværker huse, og fremme brugen af lokale håndværkere i hjem bygning. Wrights boliger er ofte omtales som "Håndværker stil" huse. Det er en fejlslutning, som de delte en fælles primære indflydelse (Arts and Crafts-bevægelsen), men forskellige grene af arkitektur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com