Historien om Homer Laughlin Kina selskab

March 5

Homer Laughlin Kina Co producerer hjem og restaurant porcelæn spisestel fra en fabrik på bredden af floden Ohio i Newell, West Virginia. Virksomheden er den største Kina fabrikken i USA, beskæftiger mere end 1.000 arbejdstagere.

Grundlæggelsen

Brødrene Laughlin, Homer og Shakespeare, begyndte at arbejde som engros porcelæn importører i 1871, men flyttet til keramik produktion i East Liverpool, Ohio, i 1873.

Ændring af ejerskab

Shakespeare forlod virksomheden i 1879, og Homer fortsatte med at føre tilsyn med virksomheden indtil 1897. Selv om virksomheden blev solgt i år da Homer Laughlin flyttede til Los Angeles, fortsatte det med at drive under hans navn.

Marketing strategi

Den amerikanske keramik industri var hårdt ramt af udenlandsk import efter World War I og II, men Homer Laughlin kunne alternativ produktion blandt regering, erhvervskunder og privatkunder produkter.

Homer Laughlin i dag

Den Homer Laughlin Kina Co. i dag ledes af præsident Joseph M. Wells III og producerer ware for både bolig- og kommercielle virksomheder. Fiestaware er virksomhedens mest kendte produkt.

Fun Fact

Besøgende til anlægget kan tage fabrik ture til Se tunnel ovn, brand keramik og se arbejdstagere dukkert greenware i glasuren kar (Se ressourcer).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com