Historien om kompakte lysstofrør

May 18

Historien om kompakte lysstofrør

I 1890's blev en ny type af belysning opfundet af Peter Cooper Hewitt udnytte kviksølv gas inde i et glasrør. De nye lys var store, tunge rør og udfordring af år fremover ville være at gøre dem mindre og mere effektive.

Prototyper

Ifølge Smithsonian Institute, forsøg på at skabe kompakte fluorescerende pærer begyndte i 1940 's, men indtil 1970 designs for CFL pærer virkede ikke effektivt i laboratorier.

Opfinder

I begyndelsen af 1970 's ingeniør med General Electric, Ed Hammer, forsøgt og mislykkedes at bøje lysstofrør i form af en pære. I en artikel på Cnet News sagde han, at han endelig opfundet en effektiv spiral formet kompakt fluorescerende pære i 1976.

Tidlig produktion

Ed Hammer design for en spiral kompakt fluorescerende pære, samt tidligere indsats af andre ingeniører i andre laboratorier, viste sig for dyrt at være masse fremstillet.

Forkoblinger

Tidlig lysstofbelysning kræves særlig belysning turneringsplaner til deres magnetiske forkoblinger, der gjorde dem ubekvem til husholdningsbrug. Elektroniske forkoblinger og en skrue-in stil base, der kunne bruges i regelmæssige inventar lavet CFL pærer attraktive for forbrugerne.

Masseproduktion

General Electric og Ed Hammer i første omgang licens ikke deres design og andre virksomheder samlet op på det og lavet deres egen variationer. Smithsonian Institute, at masseproduktion blev levedygtige, når utility virksomheder og regeringer begyndte at placere store ordrer for pærer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com