Historien om Mantel ur

November 5

Historien om Mantel ur

Mantel ure kommer i mange former og størrelser. Nogle har penduler og klokker, mens andre er meget enklere og plain. De kan være omfattende med skulpturer fastgjort på siderne eller prunkløst. De har alle bringe interesse at området over pejsen.

Historie

Mantel ure blev først gjort i midten af 1700-tallet i Frankrig med den engelske følgende tæt bag. På dette tidspunkt var skorstenen hub i det hus, hvor alle samledes for at holde varmen. Ure var designet til at skabe interesse og nåde i kaminen.

Beskrivelse

De første ure lignede en boks med et håndtag på toppen. Ur ansigter var store, og nogle havde romertal. Senere, omfattede de bibelske tal eller græske og romerske guder.

Sammensætning

Mantel ure blev først lavet af kobber eller tin og derefter træ. De blev senere lavet af porcelæn, glas eller marmor. De var alle håndlavede og dyrt.

Typer

Tambour ur havde en tromle, der indeholder det ur, som blev støttet af en bred base. Buet ure var ens, men en støtte startede på toppen af tromlen og gradvist buet til smallere base. Transport ure var kasser med håndtag på toppen. Jubilæum mantel ure var dækket af glas kupler.

Klokkespil

Mange mantel ure indeholder klokker, der spiller musikalsk klokkespil time og hver 15 minutter. Westminster eller Whittington klokkespil var den mest populære.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com