Historien om polske Cut krystal glas

January 25

Den mest almindelige form for krystalglas er blykrystal. Krystalglas blev oprettet for at efterligne naturlig krystal, og har været brugt til at oprette farvede glas og skåret glas slid produkter kommercielt for over 400 år.

Oprindelse

"Flint Crystal" blev først foretaget af George Ravenscroft i 1670's. Han opdagede, at tilføje bly til glasset under den smeltende proces forbedret sin overordnede kvalitet, gør det hårdere og tykkere end traditionelle glas.

Skæring

Før slutningen af 1600-tallet, da prunkløst glas var ved at blive erstattet med skåret glas, antallet af glas huse i England vokser eksponentielt. Blykrystal var perfekt til at skære sin forbedret holdbarhed og tykkelsen.

Beskatning

Punktafgifter fuldbyrdes i England i slutningen af 1700-tallet tvunget mange glas-beslutningstagere til at flytte deres forretninger. Som et resultat, blev meget af bly krystal business flyttet til Irland.

Europa

Praksis at producere skære bly krystal spredt over hele Europa, og blev raffineret af en række håndværkere i løbet af 1800-tallet. Baccarat i Frankrig, Orrefors i Sverige, og Swarovski i Østrig alle raffineret og individualiserede processen og grundlagt virksomheder, der ville forblive velkendt.

Post WWII

Post World War II, glas-og vendte tilbage til Irland som en stor industri. De mest kendte glass beslutningstagere i Irland oprettet shop i Waterford, som er stadig berømt for sine krystalglas bære i dag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com