Historien om Ranch stil hjem

February 6

Længe betragtet som skydeskive for trendy design vittigheder, kommer ranch stil hjem tilbage til deres egne. Faktum er, oprindelsen af ranch stil hjem afviger fra hvad stil blev kendt. Der er en fascinerende historie og udviklingen af ranch stil hjem samt en filosofi, der ligger til grund for deres tilsyneladende grundlæggende arkitektoniske elementer.

Historie

De første huse skal hedde ranch stil blev skabt i 1920-erne. Amerikanske arkitekter kiggede til mexicanske hacienda plantegninger samt spanske colonial ranch stil hjem, forenklet nogle af designelementerne og skabte en ny moderne arkitektonisk stil. Blandt de tidlige arkitekter bemærkelsesværdig for at designe ranch stil er hjem Cliff maj og William Wurster. Stilen var især populære i det vestlige USA, og blev ofte set i tarmkanalen boligbyggerier.

Funktioner

De klassiske funktioner af ranch stil hjem omfatter at være ét niveau, ligner et lavt tag og have en åben, rektangulær grundplan, der giver mulighed for levende områder at være fleksible og overlapper. Udvendig og indvendig er enkel, med små dekorative elementer end en rustik trim, at skabe en uformel, luftig følelse. Integrere udendørs med den indendørs var vigtig, så store vinduer og haver var almindelige. Det var den stil, der så spredning af skydedøre glasdøre, terrasser, vedlagte garager og lange, vidtløftige konstruktion. Tænk på hjem fra "The Brady Bunch" serie, omend på en etage, og du har klassiske ranch stil.

Typer

Ranch stil hjem gå af forskellige monikere afhængigt af regionen og stil. De vestlige amerikanske version, kendt som amerikansk Ranch, Californien Ranch, Rancher eller Rambler, var mest påvirket af spansk kolonistil. I Midtvesten og på østkysten tilføjede den koloniale Ranch stil en kolonial facade til et ellers simpelt modernistiske struktur. Som den ranch stil voksede i popularitet, det udviklet sig til at omfatte mere dekorative funktioner såsom arkitektoniske blomstrer, indbildt trims og vestlige elementer. Den canadiske version, set i 1970 ' erne og fremefter, inkluderet en kælder for multipurpose anvendelser.

Tidsramme

Den klassiske California ranch stil hjem så sin storhedstid i 1950 ' erne som forstæder voksede. På dette tidspunkt omkring 90 procent af nye boliger blev bygget det den ranch stil. I de kommende årtier ændret mode som folk begyndte at indarbejde mere traditionelle, historiske arkitektoniske stilarter i deres hjem.

Ekspert indsigt

En af de mest fascinerende aspekter om ranch huse er ethos understregelse deres designelementer. Arkitekt Cliff beskriver maj filosofien om ranch stil hjem i længden i sin bog "Vestlige Ranch huse." I det væsentlige var ranch levende omkring livability, fleksibilitet og en uhøjtidelig karakter. Enkelhed, modernisme og åbne rum af ranch stil hjem behandlet disse tre kerneværdier.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com