Historien om salg af fast ejendom i Batara, Hawaii

May 30

Historien om salg af fast ejendom i Batara, Hawaii

I juli 2011 er der 433 huse i Batara, Hawaii. De gennemsnitlige omkostninger for disse boliger er $80,900. Den mediane husstandsindkomst er lidt over $30.000 om året. Historisk, sukker var den primære industri i Batara, men nu turisme har erstattet King sukker. Batara er også hjem til Hawaii Volcanoes National Park, en del af nationalparken Hawaii. Volcanoes National Park øget blot sit område med 50 procent, takket være et stort land køb af miljøforkæmpere interesseret i bevarelsen af dette smukke land. Kysten Batara kaldes Ka'you og er den største ubeboede kyst i Hawaii.

E.KR. 300

Batara ejendom historie begynder i 300 e.kr. da de første bosættere ankom fra Polynesien. Anden runde af bosættere ankom i 1200, erobre de første bosættere. Kaptajn James Cook ankom i 1779.

1800-tallet

I 1848 begyndte King Kamehameha III at tillade udlændinge at købe jord, der havde været den eksklusive ejendom af hawaiianerne. Denne begivenhed blev kaldt den store Mahele. Udenlandske forretningsmænd købt jord til ranch, producerer sukkerrør og andre planter, såsom macadamia nødder. Macadamia nødder er stadig en princippet industri i området.

Midten af 1800-tallet

I 1860 udlejet King Kamehameha III egenskaben for Kapapala Ranch til to forretningsmænd. Det er stadig ranch land i dag. I 1866, Theophilus Brown købte Kahunku Ranch og blev en rancher. Han havde tidligere været kaptajn på en hvalfangst skibet. I 1868, blev den første kommercielle sukker virksomheden etableret i Batara. Batara plantage var næsten 20.000 acres. I dag, campinghytter til turister stå i stedet for felter af sukkerrør.

Slutningen af 1800-tallet

I 1877, blev vulkan huset bygget. Når en umøbleret græs hut, derefter omdannes til et center for turister at se den vulkanske aktivitet i nærheden, blev det senere beboet af fotografer, der i sidste ende lykkedes at få ejendommen registreret som Hawaiis ældste besøgscenter med det nationale Register over historiske steder.

Nyere historie

Kongressen etableret Hawaii Volcanoes National Park i 1915. Det er 505 hektar, og også er blevet udpeget som en International biosfærereservat og en World Heritage Site. I 1959 blev Hawaii 50 staten af Amerikas Forenede Stater. Før at blive en stat, var Hawaii uafhængig af uden for reglen. Det blev kaldt Kongeriget Hawaii. Den blev annekteret som et amerikansk territorium i 1898. I 2003 købte Hawaii National Park og Nature Conservatory 116,000 acres kendt som Kahuku Ranch. Købesummen var 22 millioner dollars.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com