Historien om servering bakker

December 14

Den Hunterian Museum er den ældste offentlige museum i Glasgow, Skotland. Museet er værdig hjem til en etruskisk sort lertøj bakke sagde til dato fra den 7. eller 6. århundrede B.C.E., i præ-romerske dage. Der er ingen sikkerhed for den etruskiske bakke er den ældste i eksistens, men det tyder på en bakke blev udviklet i oldtiden.

Salvers

Serveringsbakke lavet som vi kender det i dag sandsynligt udviklet sig fra "salver", et begreb, der anvendes i England i 1661 til at betegne en flad bakke, som regel af sølv. Ordet stammer fra latinske "salvare," betyder "at gemme." Oprindeligt, brug af salver tilkendegivet, at mad og drikke serveret på det var egnet til at forbruge af royalty, da en lille del af det havde været testet for gift. Salvers var dybest set skuffer uden håndtag, nogle footed. Engelsk, irsk og skotsk sølv salvers dateres tilbage til 1600-tallet. Dansk dagbogsskriveren og sekretær i admiralitetet, Samuel Pepys, der levede fra 1633 til 1703, var blandt elite ejerne af sølv salvers, som betød social status.

Papier-Maché

Papier-maché bakker blev fremstillet i Asien og Europa i 1700- og 1800-tallet. Papir, lim, kridt og andre ingredienser blev støbt og bagt for at producere et hårdt materiale. Kunstfærdige mønstre af blomster og frugt prydede papier-maché bakker, og i løbet af 1800-tallet, perlemor inlays blev tilføjet.

Metal

I Zhostovo, en forstad til Moskva i Rusland, opstod traditionen for hånd-malet, lakeret metal bakker som folkekunst. Kunstnere først malet farvestrålende blomster på papier-maché bakker omkring 1825, og 1830, var de begyndt at male på metal bakker, der blev fremstillet i Ural-bjergene. Den oprindelige repertoire af blomster på sort baggrund udvidet til at inkludere billeder af frugt, landskaber og folkemusik scenerne. Hver bakke er et håndmalet kunstværk underskrevet af den Zhostovo master kunstner, med hånd-drejede kanter og fremhævet med guld kanter.

Melamin

Fra 1940 ' erne til i 1960 ' erne blev Melamin produkter populær i USA, herunder melamin bakker. Melamin, eller "Melmac," bordservice var begunstiget over Kina og andre materialer, fordi det var moderne og holdbare. Under anden verdenskrig udnyttet den amerikanske flåde efter sigende melamin bakker fremstillet af Commonwealth støbning Co i Australien. Disse vandtætte, holdbare bakker var ideel til brug som rod bakker på skibe. Denne periode så også udseendet af bakken TV i 1952, som har været populære siden.

Alitalia

I 1970 maksimeret nye designs af servering bakker og supplerende bestik i førsteklasses hytter af den italienske flyselskab, Alitalia, udnyttelse af skuffen rummet at gøre passager måltider så behageligt som muligt inden for rammerne af en begrænset spiseplads.

Gamle og nye

I de seneste år, har bakke producenter kombineret konventionelle materialer med innovative design. I Kina, Thailand og andre asiatiske lande fås teak træ, bambus og rattan bakker nu med slanke, moderne styling. I England, har keramik selskaber som Royal Albert designet specialkemikalier te bakker lavet af træ og inset med malede porcelæn fliser. Andre muligheder i dag omfatter plast samt monogram akryl bakker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com