Historien om Solar Powered lys

March 30

Historien om Solar Powered lys

Solens energi er blevet brugt af mennesker til at opnå en bedre livskvalitet siden så tidligt som 700 F.kr. Begynder i 1960 ' erne, solenergi blev udnyttet som et middel til at producere kunstige lys, og solar powered lyskilder fortsat udvikle sig i dag.

1960s

I midten af 1960 ' erne installeret japanske forskere den største solcelle array (en samling af solceller, der omdanner solens energi til elektricitet) til magten Ogami Island Lighthouse, ifølge vedvarende energi World.com.

1970s

I 1970 ' erne sponsoreret Exxon Corporation udviklingen af en mere overkommelig solcelle, koster kun $20 per watt i stedet for $100 per watt. Lavere omkostninger førte til den udbredte brug af solar powered lys i form af offshore navigationslys, fyrtårne og railroad overfarter, ifølge det amerikanske Department of Energy.

Solar én

I 1973, blev en af de første solar drevne boliger, døbt Solar én, bygget. Solceller på taget leveres elektricitet fra solen i løbet af dagen og oplagret energi til brug i løbet af natten, ifølge det amerikanske Department of Energy. Solar én illustreret, at solenergi var en levedygtig kilde til hjem belysning, opvarmning og nytte i almindelighed.

1982

I 1982 begyndte de første mega-watt skala kraftværk opererer i Californien, ifølge det amerikanske Department of Energy. Kraftværket omdannes solenergi til elektricitet til at give lys og nytte hen til flere bygninger.

2010

I 2010, solpaneler er brugt noget almindeligt afgift batterier og magt lamper. En Hong Kong-baseret producent for nylig indført en solar pære, i håb om at bringe en bekvem kilde til lys til at udvikle dele af verden, rapporter The New York Times. Pæren er drevet af små strimler af solpaneler, og når opladet kan give lys i timer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com