Historien om Stenciling

January 5

Stenciling er defineret efter servicemagic.com, som "metode til at anvende et design af børstning eller sponging maling gennem en udskæring overlay placeret på overfladen." Historien om stenciling er en gammel en, dating tilbage, det kan hævdes, fra tidspunktet, at vores forfædre forlod udendørs for den relative komfort af huler. Når man står med nøgne vægge, søges vores forfædre til at registrere deres liv for dem selv og deres børn. Designene blev mere sofistikeret, som tiden gik, og kunsten at stenciling udviklet så godt. Stenciling er stadig populære i dag, med nye og gamle designs blomstrende stormskridt.

Begyndelsen

Eksempler på de første stencils stadig overleve i huler i Fiji, dating tilbage fra 30.000 til 9.000 f.kr. Disse Palæolitisk stencils blev skabt ved at skære huller i banan og bambus blade og tvinger vegetabilsk farvestof gennem hullerne. Det menes, at Baffin øer eskimoer gjorde noget lignende med tørrede sælskind, men ingen af disse tidlige eksempler har overlevet.

Egypterne

Egypterne brugte stencils til at pryde grave. Metode til at skabe disse stencils var omfattende. Først, en kunstner ville tegne hieroglyffer og designs på graven. Derefter ville en anden kunstner skåret i udformningen af den første kunstner med en mejsel. Endelig ville en tredje kunstner fylde depression med stuk og derefter male det med lyse, primære farver.

Grækerne og romerne

Grækerne og romerne brugte stencils, dog måske i romerne tilfælde, mere prosaisk. Grækerne gjorde brug af stencils at skitsere mosaik mønstre, ifølge gratis Stenciling mønstre. Romerne gjorde brug af stencils at oprette tegn, mens både romerne og grækerne brugte stencils til at oprette mosaikker.

Kina og Japan

Ved første, stencils blev brugt i Japan og Kina til at dekorere klud, derefter fra A.D. 500 til 600, stencils blev brugt til at "masseproducere" billeder af Buddha. Katazome, en form for omvendt stenciling, var perfektioneret af japanske og bruges til at dekorere silke. Japanske perfektioneret også en metode til at skære flere stencils på én gang ved stabling stykker af mulberry bark og carving dem med en skarp kniv. Kineserne udviklet papir stencils, på grund af opfindelsen af papir i e.kr. 200, og til disse stencils at oprette broderi mønstre eller til at dekorere materiale samt porcelæn. Japanerne brugte stenciling til at oprette elementer, der lignede silke screening.

Mellemøsten og Europa

Kunsten at stenciling rejste til Mellemøsten og Tyrkiet langs handelsruter fra Asien. Denne art spredes yderligere i Europa i middelalderen, takket være korstogene, hvor det begyndte at gøre sin optræden på væggene af kirker og katedraler og i illustrerede manuskripter.

Europa

Stenciling voksede populær i Frankrig i løbet af 1600-tallet, hvor den blev brugt til at dekorere kort. Brugen af stencilerne at skabe tapet fulgte, men fordi tapetet blev produceret ved at gøre firkanter, der blev stykket sammen, designene var ikke altid selv.

Amerika

Da de første kolonister rejste til Amerika, bragte de kunsten at stenciling med dem. Stencils fandt sted i tapet, da kolonisterne ikke var i stand til at råd til tapet. De brugte stencils til ikke kun dekorere deres vægge, men gulve og møbler samt. Stencils oplevet en vækkelse i de sene 19. og tidlige 20 århundreder, i løbet af kunst og kunsthåndværk bevægelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com