Historien om svejsning udstyr

April 15

Siden oldtiden, har folk udtænkt måder at deltage metal stykker sammen for at skabe forskellige objekter fra værktøjer til smykker. Længe siden, blev brande og hamre brugt. Moderne svejsning udstyr var mest udviklet i løbet af 1800-tallet.

Den elektriske bue

Humphrey Davy først brugt elektroder producere en bue i 1801. Edmund Davy opdagede acetylen i 1836. Derefter blev den elektriske generator opfundet. I 1885 modtog Benardos og Olszewski et patent for en elektrisk bue svejser med en kul elektrode, eller den moderne svejsning apparater.

Lysbuesvejsning

I den sidste del af 1800-tallet, en metal elektrode erstattet kul elektrode og en isoleret håndtag blev udviklet, som tilladt manuel betjening. C.L. kiste modtog et patent på elektriske lysbuesvejsning med en metalstang i 1890.

Autogen svejsning

Acetylen fakkel, flydende ilt og en maskine, der genereres flydende luft blev udviklet før 1900. Det var da autogen faklen, ved hjælp af lavtryks acetylen, blev udviklet.

Amerikanske industri

I begyndelsen af 1900-tallet indførte Lincoln Electric Company variabel spænding, enkelt operatør, bærbare DC svejsning maskine. Kjellberg og ESAB opfandt den overdækkede elektrode, Hobart og Devers' arbejde med argon og helium førte til gas metal lysbuesvejsning, Niels Miller opfundet en AC arc svejser og Al Mulder udviklet højfrekvente stabiliseret AC industrielle svejser. Dette muliggjorde den praktiske brug af AC-svejsning i fabrikker og konstruktion.

1950s

Svejsere kan derefter konvertere AC til DC til at producere en glattere bue, og i midten af 1900-tallet, svejsning blev mere specialiserede med flux-fyldt lysbuesvejsning (større automatisering), plasma arc welding, elektron stråle svejsning og lasersvejsning. Invertere, som var mindre strømkilder, lavet svejsning roligere og mere lydhør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com