Historisk bygning tilskud

October 5

Historisk bygning tilskud

Opretholde en historisk ejendom kan være uoverkommeligt dyre, og mange organisationer er afhængige af hjælp udefra. Heldigvis, en række føderale og private initiativer er afsat til at sikre, at USAs skatte ikke må falde i forfald. Ud over høring af organisationer, der arbejder på en national skala, enkeltpersoner bør kontakte deres lokale historiske samfund---private midler er ofte tilgængelige.

National Endowment for humaniora

National Endowment for humaniora tilbyder et antal stipendier for historisk bevarelse projekter. Disse omfatter tilskud, udfordring, som kræver institutioner til uafhængigt rejse to til tre gange vil tilskudsbeløbet, Americas historiske og kulturelle organisationer planlægning tilskud, som finansierer udviklingen af historisk fortolkning områder, og bevare bistand tilskud til opretholdelse af vigtige humaniora samlinger. Disse tilskud er generelt åbne for fonde og organisationer snarere end personer, og kan målrette visse grupper specifikt. Udfordring tilskud, for eksempel, lavere fundraising krav for applikationer form historisk Black Colleges og Native American stammegrupper. Ansøgningsfrister varierer efter tilskud.

National Endowment for humaniora1100 Pennsylvania Avenue NWWashington, DC 205061-800-NEH-1121Neh.gov

Gemme Americas skatte Grants-programmet

Tjenesten nationalparker hoveder i samarbejde med andre regeringer agenturer, gemme Americas skatte grants-programmet. Ifølge National Park Service, disse tilskud finansiering "bevarelse og/eller bevarelse arbejde på nationalt plan betydelig intellektuelle og kulturelle artefakter og nationalt vigtige historiske strukturer og sites." Nationalt plan betydelig egenskaber skal have spillet en vigtig rolle i den intellektuelle eller historiske udvikling i USA, eller være forbundet med en vigtig person i amerikansk historie. Tilskud kommer i et minimum af $125.000 og et maksimum på $700.000. I 2006 var den gennemsnitlige Grants-tildeling til historiske ejendomme $236,000. Ansøgningsprocessen er åben for føderale agenturer, non-profit organisationer, regeringer, føderalt anerkendte indiske stammer og historiske egenskaber forbundet med aktive religiøse organisationer. 2010 ansøgning vil blive anvendelig i marts og forfalder i maj.

National Park Service1849 C Street NWWashington, DC 20240(202) 208-3818NPS.gov

National Trust for Historic Preservation

The National Trust for Historic Preservation, en non-profit organisation "dedikeret til at gemme historiske steder og revitaliserende Americas Fællesskaber" tilbyder en lang række historiske bevaring finansieringsmuligheder. Disse omfatter Johanna Favrot Fund for Historic Preservation, som giver $2.500 til $10.000 for den "præservering eller generobringen af en ægte følelse af sted", og Cynthia Woods Mitchell Fund, som giver $2.500 til $10.000 for "bevaring af historiske interiør." National Trust Loan Fund giver lån til bolig, erhverv og offentlige-brug renoveringsprojekter. Organisationen samarbejder også med en række føderale bevarelse programmer. Programmer varierer grant. Kontakt the National Trust for detaljer.

The National Trust for Historic Preservation1785 Massachusetts Ave. NWWashington, DC 20036202. 588: 6000preservationnation.org


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com