Historisk sten murværk værktøjer

September 22

Historisk sten murværk værktøjer

Nogle af de ældste stenhugger værktøjer er grundlæggende i deres udseende. Hammer, som har ændret figur over tid, har altid været en af de primære værktøjer til en mason. Hammeren er dog kun begyndelsen. Mejsel, som har været anvendt siden jernalderen sammenholdt med hammer, er afgørende for udformningen af sten og mason's niveau og stok, som har været anvendt i tidligere niveau og måle de sten anlæg, er to ekstra værktøjer, der har smedet stenhuggere arv.

Hammer

Hammer begyndte som en sten hovedet der blev brugt til at forme andre sten. Over tid, var et håndtag knyttet til stenen til at oprette et værktøj, der var mere funktionel. Dog ved jernalder, havde hammer været raffineres til en to-pund slæde, der kunne bryde apart granit, kalksten og andre hårde sten. Hammer var kommet en lang vej og var nu et fælles værktøj fundet i mason's værktøj taske. Dens hoved var mere defineret til aktiveret indviklede udformningen af sten anvendes i murede vægge og dens håndtag var længere, giver større kraft kan placeres på hovedet, som slog det mason's sten projekter.

Mejsel

Mejslen blev dannet godt ind i jernalderen. Historisk set var det fremstillet i større størrelser til at rumme den stress, der er placeret på det af frimurerne. Jern-teknologi i begyndelsen var begrænset. Tidligt i jernalderen, blev stål mejsler ikke gjort fordi kulstof ikke blev opdaget endnu. Derfor kunne mindre mejsler ikke holde op til styrken af en jern og sten hammer hoved. Men under den sidste del af jernalderen, lige før den historiske periode af skriftlige dokumenter, mejslen blev mindre på grund af sin hårdere stål indhold. Det kunne nu være placeret i mason's pose eller bælte.

Målepind

De gamle egyptere anvendte en alen stang eller måling stick til at bestemme væg højder og længder. Disse stave blev foretaget i forskellige længder til at muliggøre nem brug. Over tid, men forvandlet stokken murværk til en høj produktions industri. I begyndelsen af 1500-tallet i Europa var måling stangen nu bøjelig, svarende til en klud tape. Det hang fra mason's bælte og kan trækkes til at handle meget hurtigt.

Niveau

Den første var en skål med vand eller beholder med vand, der var placeret på en flad overflade. Ved forkalkulation vand vinkel--med 90 grader er niveau - kunne mason installere niveau arbejde. Denne metode var dog noget upålidelige, fordi der ikke var nogen benchmark beliggende på skål eller beholder, der gav reference til niveau. Senere, blev gummi spuling brugt som et niveau. Vand var placeret i slangen, og begge tips blev justeret med toppen af murerarbejde. Hvis vandet nåede den samme højde på hver ende af slangen, blev så strukturen anset niveau. Denne metode bruges stadig i dag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com