Hitachi Power Tools

February 10

I 1994 tilføjet Hitachi produktion værktøjer til USA Sin magt værktøjer er designet til både bolig- og kommercielle sektorer. Virksomheden har mere end 4.000 distributionscentre og 1.000 servicecentre. Mange af de værktøjer, der tilbydes findes kun i Nordamerika. Udvikling af nye producerer Tilføjelser til Hitachis magt værktøj linje på en kontinuerlig basis. Dens elværktøj dækker en bred vifte af anvendelser.

Boremaskiner

Hitachi Akku Boremaskiner er stærk, afbalanceret og kommer i en bred vifte af stilarter. 14.4V og 18V er tilgængelige med et Lithium Ion batteri. Øvelsen kan købes separat eller som del af en række kit kombinationer.

Rundsave

Rundsave fra Hitachi fås med og uden ledninger. I November 2010 har virksomheden otte stilarter at vælge imellem. Save er lidt på den tunge side, men er stærk til at få arbejdet udført.

Rotary og nedrivning Boremaskiner

Disse tunge nedrivning værktøjer omfatter nedrivning hamre, roterende sløjfe og murværk skærende værktøjer. Designet til de ru arbejdspladser, overføre de roterende værktøjer energi ind i værktøjet og væk fra dig.

Tabellen save

Hitachi tilbyder tabellen save til brug på arbejdspladsen og hjemmet. Kabinet bordrundsav har en induktionsmotor. En 15-amp motor kommer med 10-tommer bordrundsav. Job-websted og andre tabellen save er tilgængelige.

Vinkel kværne

Vinkel kværne og die slibemaskiner er fremstillet af Hitachi. De kommer med magt af 5 til 15 ampere. Masser af power giver dig mulighed at føle arbejdet, men ikke vibrationerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com