Hjælp! Jeg kan ikke komme Salt niveauet ret i min swimmingpool

January 9

Hjælp! Jeg kan ikke komme Salt niveauet ret i min swimmingpool

Stedet for at bruge klor til at rense deres puljer, vælger nogle husejere salt for at gøre arbejdet i stedet. Saltvand pools er ikke åbenlyst salt; faktisk mest kan ikke selv smage salt i puljen, selv om det er der og gøre en yderst vigtig opgave. Ikke opnå den korrekte mængde salt kan være skadeligt for poolen. Ved afprøvning pool med en saltvand kit og langsomt tilføje salt til dit vand, bør du kunne opnå de korrekte salt beløb.

Instruktioner

•Test salt niveauet i din pool med en saltvand test kit, som vil angive, hvordan lave niveauer er og informere dig om hvor meget salt er nødvendig. De fleste pools kræver salt niveauer af 2.500 til 4.000 dele per million (ppm). Test med et kit er afgørende, som undertiden skalaer kan danne på cellerne i din pool salt indikator og give en falsk læsning. Hvis din test kit hedder de salt niveauer er tilstrækkelige, er de sandsynligvis.

•Tilføj mere salt til pool hvis den test kit siger niveauerne er for lave. Beløb at tilføje afhænger af størrelsen af din pool. Dit mål er at nå frem til omkring 4.000 ppm. Hvis du har en 2.000-gallon pool, der er helt uden salt, skal du tilføje 50 lbs. salt for at nå dette niveau, ifølge hjemmesiden Pool Center.

•Pour mad-grade salt, solar salt flager, saltlage blokke, vand balsam salt eller afkalker pellets over afløbet i poolen. Undgå at bruge stensalt, som det typisk indeholder tilsætningsstoffer. Hælde salt over afløbet mens filteret kører vil bidrage til at distribuere salt i hele puljen. Brug en kost til at feje alle salt, der gør sin vej ind i gulvet i afløbet. Tillad pool til at køre i 24 timer.

•Test saltwater niveauet i vand efter 24 timer. Hvis niveauet er for lavt, tilsættes mere salt. Hvis niveauet er for højt, dræne nogle af bassinvandet, tilføje frisk vand, så retest.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan opnå en korrekt salt niveau i din pool, check for utætheder. Udover lækager, er salt niveauer også ændret igennem filteret backwashing, nedbør og sprøjt.
  • Fjerne skæl fra swimmingpoolens salt indikator af gennemvædning det i en syreopløsning, baseret på producentens anbefalinger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com