Hjælp til afkøling et hus

July 2

Hjælp til afkøling et hus

I de varme sommermåneder, kan du blive overrasket over hvor hurtigt dit hjem kan blive varm. Air conditioning er en effektiv måde at køle ned i huset, men forlader det på hele dagen kan resultere i en uvelkommen elregning i slutningen af måneden. Heldigvis er der andre tricks til køling dit hjem, der kan hjælpe din aircondition, arbejde mere effektivt, så dit hjem er fortsat køligt og behageligt hele sommeren.

Holde kølig luft inde

En af de mest effektive måder til at afkøle dit hjem er at sikre, at den kølige luft genereret af din aircondition og ventilatorer forbliver inde i dit hus. Ordentlig isolering forhindrer tab af kold luft så temperaturen inde i dit hjem ikke stige. Navnlig bør din aircondition kanalerne være isoleret hvis de er placeret i et område af dit hjem, der ikke er aircondition, garage, loftsrum eller krybekælder. Undersøge dit hjem weatherstripping og caulking at sikre, at der er ingen huller eller revner så godt. Derudover Luk din pejs spjæld sikkert i de varmere måneder.

Bruge Fans med AC

Air conditioning er en hurtig og nem måde at afkøle dit hjem, men mange husejere værdsætter ikke den høje elregning eller miljøvirkninger, der kan skyldes regelmæssig aircondition brug. Hvis du vil bruge din klimaanlægget mere effektivt, operere en ventilator i loftet i tandem med det så luften cirkulerer gennem dit hjem hurtigere, og du behøver ikke at forlade klimaanlægget på så længe.

Dække din Windows

Når varmt sollys strømmer gennem din windows, kan det hurtigt varme et rum. For at holde dit hjem køligere, sikre, at alle dine vinduer er dækket for at blokere for solen. Hvid blinds, nuancer eller gardiner er den mest effektive løsning, fordi de reflekterer lys hjemmefra. Vinduer, der står over for syd og vest er særligt sårbare i løbet af dagen, så giver ekstra dækning. Sydvendte vinduer kan dækkes med en reflekterende film eller afskærmet med en udvendig markise. Plante træer eller installere en hegnet udenfor vestvendt windows effektivt blokere solen.

Slukke for apparater

Elektronisk udstyr, apparater og lys genererer en stor del af varmen når tændt, så husk at slukke dem når de er ikke i brug. Tilslut dit tv, DVD-afspiller, spilkonsoller og andre underholdning udstyr til en strømskinne, og slå fra strimlen, når udstyr ikke bliver brugt. Husk at slukke lysene, når du forlader et værelse. Desuden undgå at placere hårde hvidevarer, lamper og elektronisk udstyr direkte ved siden af din aircondition termostat. Som svar på den varme, der genererer de, air conditionere kan begynde at arbejde overtid for at køle huset og dets motor kan blive belastet.

Undgå varmeproducerende aktiviteter

I særligt varmt vejr, undgå aktiviteter, der kan producere overdreven varme. Ikke bruger din brændeovn for at lave mad men i stedet vælge måltider, der kan tilberedes i mikrobølgeovn, fordi det producerer mindre varme. Afkald på hot brusere, der skaber damp og fugt og i stedet tage cool bade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com