Hjælp til at sætte på Metal tagdækning

April 3

Hjælp til at sætte på Metal tagdækning

Metal tagdækning er et af de mest holdbare typer af tagmaterialer og forbliver i god stand overalt fra 15 til 30 år. På grund af holdbarheden af metaltag, de er i stand til at modstå alle former for alvorlige vejrforhold og vil ikke falde fra hinanden som asfalt helvedesild eller ler tagdækning. Metal tagdækning også kommer i en bred vifte af stilarter og farver til at passe med indretningen af et hjem eller en bygning.

Værktøjer

Hvis du vil installere et metal tag, skal du have de rette værktøjer og materialer. Nogle af de værktøjer, du skal bruge omfatter tagdækning økse, hobbykniv, hammer, måling af tape og markør. Du vil også få brug for spåntagende bearbejdning klip at sikre panelerne egnet tag parametre. Derudover er det vigtigt at have den nødvendige værnemidler, herunder briller, handsker og knæbeskyttere.

Indledende arbejde

Før du kan begynde at lægge metal tagdækning, skal du udføre nogle forberedende arbejde, herunder måling af størrelsen af taget og fastsættelse af en underliggende materiale. Måle længden og bredden af taget vil hjælpe med at bestemme hvor mange metal tagdækning paneler du har brug for; Du kan købe lidt ekstra og cut off det overskydende materiale efter installation. Tar, plast eller skum også nødvendigt at fastlægge og vil fungere som en base for den metal tag. Disse materialer forhindre fugt i at udvikle nedenunder de metal paneler, tillader fugt at fordampe.

Omkredsen

Før du installerer panelerne metal tagdækning, skal du fastsætte omkredsen. Køre metal trim langs kanterne af taget og sikre det ved hjælp af negle. Negle og passende lukkeanordning kan sikres hver 6 til 12 inches. Det er vigtigt at sikre kanterne, således at regnvand ikke vil køre nedenunder.

Installation af Metal paneler

Du installerer panelerne metal tagdækning er det sidste trin i processen. Placer det første ark på det nederste hjørne af taget og lad metal til at hænge omkring to inches over kanten. Hammer ark på plads omkring hver to inches og fortsætte denne proces, indtil det hele taget er dækket. Skær kanten stykker med den metal klip til at sikre, at materiale passer i overensstemmelse hermed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com