Hjælp til fejlfinding af elektrisk tørretumbler problemer

April 22

Hjælp til fejlfinding af elektrisk tørretumbler problemer

Hvis du har en elektrisk tørretumbler, det er ikke tænde eller ikke tør tøjet hurtigt nok, kan du prøve fejlfinding spørgsmålet før bruger tid og penge på et servicekald. Problemet kan bare være en defekt dør smæklås eller varmeelement. Hvis du støde nogen ødelagte dele, Sørg for du kun bruger udskiftninger, der er kompatible med din bestemt type af elektrisk tørretumbler.

Instruktioner

•Undersøg varmefølsomme fuse monteret inde i udstødnings kanalen. Hvis det er blæst ud, vil tørretumbleren ikke tænde.

•Kontrollér netledningen til Sørg for at det er sat i. (men sørg for tørretumbleren er unplugged, før du forsøger at åbne kabinettet og erstatte eventuelle manglende dele.)

•Ansigt udenfor til hjemmets circuit breaker box og kontroller, at parameteren for området tørretumbler er tændt og ikke behøver at blive nulstillet. Kontrollér sikringen og erstatte det, hvis det er blæst ud.

•Undersøg drivrem hvis din tørretumbler ikke vil tørretumbler. Indsæt en skruetrækker ind i hullet mellem den tørretumbler enhed og et hjørne af det øverste panel og derefter lirke panelet op med skruetrækker indtil det popper gratis af tørretumbleren. Gentag dette på andet hjørnet for at fjerne panelet. Kig på drivremmen, der roterer tørretumbler tromlen, og hvis det er brudt, løs eller revnet, erstatte bæltet og sætte toppanelet tilbage på tørretumbleren.

•Kontrollér varmeelement med et kredsløb tester hvis du har problemer med tørretumbleren ikke får varm nok. Erstatte elementet, hvis det mislykkes.

•Tag kanalen fra bagsiden af tørretumbleren og rense alle støv eller andet restmateriale, der kan blokere luftstrømmen. Afprøve cykling termostaten med en kredsløb tester og erstatte det, hvis det er defekt.

•Udskift tromme ruller, stjernehjul trisse, blæser hjul eller bageste lejer hvis din tørretumbler at overskydende larme.

Tips & advarsler

  • Kontroller tørretumbleren trækkes ud af stikkontakten, før du forsøger at åbne kabinettet og erstatte eventuelle manglende dele. Du kan også slukke for breaker for vaskeri område, hvis det er for svært at nå strømkablet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com