Hjælp til Magic kok køleskab

October 7

Maytag, gøre af Magic kok køleskabe, mindede om et antal enheder i 2009 på grund af en elektrisk fejl i relæet, som kan forårsage en brandfare. Hvis du oplever problemer med din Magic kok køleskab, du først vil ønsker at sikre, at din model ikke er på listen over husker (Se referencer). Hvis dit køleskab ikke er på listen, og du oplever bare normale vanskeligheder, prøve fejlfinding af problemer på egen hånd før du ringer i en professionel.

Magt

Du kontrollere din Magic kok køleskab er tilsluttet korrekt. Sikre, at du ikke har udløst en effektafbryder eller blæst en sikring. Hvis kontrolelementet friske fødevarer er indstillet til "Off", gøre det. Husk at hvis dit køleskab er i automatiske afrimning tilstand, vil det tage omkring 25 minutter for denne cyklus at ophøre. Dit køleskab skal også være i et værelse, der er varmere end 55 grader Fahrenheit.

Temperatur

Sørg for du ikke har angivet dine indstillinger for varmt, hvis din fryser eller køleskab ikke vil køle. Din instruktionsbog vil have instruktioner om hvordan man justerer din temperaturkontrol. Også, ikke hold dørene åbne for længere perioder, da dette vil medføre varm luft at komme ind i enheden. Husk, at fødevarer fremstillet af høje sukkerindhold kan stadig være blød når helt frosset.

Fugt

Hvis du finde fugt på kabinettets overflade mellem dørene til din enhed, så fortvivl ikke. Dette er normalt, hvis der er høj luftfugtighed. Du vil også se fugt i skarpere og på indvendigt vægge i varmt og fugtigt vejr. Prøv at åbne dørene så lidt som muligt, og sørg for de er altid lukket korrekt for at minimere fugt. Desuden altid wrap din mad stramt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com